2777
2789
عنوان

اگر تاحالا گربه عقیم کردین کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 59 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ولشون کن همه یه روند طبیعی میگن به روند طبیعی باشه انسانم میتونه ۱۰ تا بچه بیاره اگه شرایطش غذا و ر ...

درست میگی واقعا. 

اومدم اینجا راهنمایی بگیرم دیدم طرف هنوز تو قرن ۵۰۰ زندگی میکنه نه میدونه دکتر چیه نه عقیم سازی و مهم بودن جون حییون‌

خودخواهی آدما تمومی نداره واسش توجیه هم دارن

ای بابا درست میگی نظرت چیه ولش کنم توی بقول شما طبعیت تا انقد گشنگی بکشه و بچه بیاره و دعوا کنه و خون ریزی تا بمیره؟ اصلا انسان طبعیت هم گذاشته مگه دارن سگای توی بیابونو‌ میکشن خونه درست کنن

همین شما که غصه گربه تو خیابون میخورید غصه ادمهای این مدلی رو ندارید

قرار نیست همه یک نوع دغدغه توی زندگیشون داشته باشند 

یکی دغدغش حیوون‌های بی‌پناهن یکی انسان‌ها 

شما می‌تونی به انسان‌ها کمک کنی از همین الان هم می‌تونی استارت بزنی

من که به شدت از گربه ها میترسم ولی دوسه ماه پیش یه گربه رو از پشت پنجره غذا میدادم باردارم بود یه مدت گذشت دیدیم غیبش زده هی سوت میزدم دیگه نمیومد تا این که یه ماه پیش دیدیم ای دل غافل اومده تو حیاط ما زاییده اونم چهارتا همچنان میاد پشت پنجره بهش غذا میدم ولی میترسم بچه هاش بزرگ شن بیان رو پله ها هم خودم هم دخترم میترسیم 🥲البته شوهرم میگه یکم بزرگتر بشن ازینجا میرن

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤
طفلی از حق طبیعی جفتگیری و لذت و جفت داشتن و بچه دار شدن محروم میشن ولی خب از یه طرف آرامش و سلامتی ...

قشنگم بچه دار بشن هم هر سر غریزه هستش و بعد ۲ ماه کامل ولشون میکنن وقتی توی خونن نمیشه ولشون کرد بیرون برن جفت گیری کنن پس باید عقیم شن 

و درسته با این کار هزار برابر زندگیش بهتر میشه

وای خدا عقلتون بدهطبیعت حیوون همینه نگرانشی باز حامله بشه؟!!!!بابا ول کنید این حیوونارو گند زدید به ...

گلم گربه ی من یکم سنش بالاس دکترگفته عقیم شه بهتره چون نشه مریض میشه

آدما میان و میرن توبیا ثابت کن خلافشو...

وای خدا عقلتون بدهطبیعت حیوون همینه نگرانشی باز حامله بشه؟!!!!بابا ول کنید این حیوونارو گند زدید به ...

اره زیاد شن بعد پاشین‌ زنگ بزنین شهرداری شهرو ورداشتن‌ اونام‌ سم بدن

منم باهاشون بحث نمیکنم ولی خودشون خوششون میاد که مثلا ببرنشون داخل خونه 20 متری و عقیمشون کنن؟! نفری ...

اره! وقتی خیالم راحته الان یه ماشین از روم رد نمیشه، قرار نیست چند روز گشنه بمونم، یه گربه دیگه نمیاد بزنه پارم کنه بخاطر قلمرو‌، بهم سم‌ نمیدن بهم لگد نمیزنن اره!

من که به شدت از گربه ها میترسم ولی دوسه ماه پیش یه گربه رو از پشت پنجره غذا میدادم باردارم بود یه مد ...

نه اونا دیگه نمیرن. اگر شرایط نگهداری دارین مادرو نگر دارین عقیم کنین بچه هاشم واگذار کنید از طریق اینستا و دیوار