2777
2789
عنوان

با این بشر چیکار میشه کردش

308 بازدید | 29 پست

خانوم دوستم الان پیام داده که دیگه دوست ندارم با شوهرم باشی

الان رفیقم پیام داده که خانوم به تو پیام داده 

گفتم اره گفته دیگه نبینم بیای پیشش 

این میگه زر زر میکنه 

منم گفتم داداش گلم بخدا نمیخواد من باعث ناراحتیت بشم 

کاری داشتی تو بیا خونه من 

اصلا مشکل نیستش 

زنت کم عقله داداش 

این غربت بازی هارو در اوردش 

حالا این گیر میده باید بیای تا جا خودشو بفهمه 

تو الان مردی ؟ خب خودت نمیدونی متاهلا دوست ندارن با مجردا بگردن ؟ ول کن دیگه

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید

😶حیرانم ویلانم سیلانم 

بقیه یه چیزی بگن من لایک میکنم 

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب چ حقی گفتی زنت کم عقله؟

وقتی متاهل میشین باید رفیق بازیاتونو بذارین کنار

قربون شوهر خودم برم اهل رفیق بازی نیس 

با سیمکارت مادرشوهرم اومدم🍻 کاربر عزیز من اینجا بی احترامی نمیکنم ولی اگ ببینم کاری میکنم از ب دنیا اومدنت پشیمون شی با نظر مخالفی خفه شی و بگذری بهتره تا خفه ات کنم هم کاربری من بترکه هم تو.

بیشتر ببینید

فتنه ننداز تو زندگی مردم

•﷽‌•فبای الاء ربکما تکذبان•🫀✨️اگر با نظر من مخالفید، در صورتی که در تاپیک شما نظر ندادم،خودتونو کوچیک نکنید و ریپلای نکنید ○اقایون شخصیت خودتونو نگه دارین و به هیچ وجه درخواست دوستی ندین○

بیشتر ببینید
ب چ حقی گفتی زنت کم عقله؟وقتی متاهل میشین باید رفیق بازیاتونو بذارین کنارقربون شوهر خودم برم اهل رفی ...

خب خودش هم میدونه که زنش کم عقل تشریف داره 

و دوم این که رفیق بازی نمیکنیم 

بعث کاریه اوکی 

ولی زنش همینو نمیتونه ببینه نمیدونم چرا 

تاپیک قبلیتم خوندم 

حق داره نذاره با تو بگرده به چه حقی میگی کم عقل یا تو تامیک قبل گفتی بزنم تو دهنش؟ کی احازه همچین کاری به تو داده؟

•﷽‌•فبای الاء ربکما تکذبان•🫀✨️اگر با نظر من مخالفید، در صورتی که در تاپیک شما نظر ندادم،خودتونو کوچیک نکنید و ریپلای نکنید ○اقایون شخصیت خودتونو نگه دارین و به هیچ وجه درخواست دوستی ندین○

بیشتر ببینید
خب خودش هم میدونه که زنش کم عقل تشریف داره و دوم این که رفیق بازی نمیکنیم بعث کاریه اوکی ولی زنش همی ...

بحث کاری میشینی سیگار میدی دستش؟

اتفاقا زنش باید خونوادشو در جریان بذاره که دیگه با تو نگرده

بیشتر ببینید
بحث کاری میشینی سیگار میدی دستش؟اتفاقا زنش باید خونوادشو در جریان بذاره که دیگه با تو نگرده

من بهش سیگارو ندادم خودش درخواست کردش دومم بچه نیستش که بگم نه نکش عقل داره 

تاپیک قبلیتم خوندم حق داره نذاره با تو بگرده به چه حقی میگی کم عقل یا تو تامیک قبل گفتی بزنم تو دهنش ...

خب نمیدونید چطوری داشت اینو با خاک یکی میکردش من داشتم میسوختم این داره اینجوری باهاش برخورد میکردش

12 شب بهش زنگ زدم میگم حالت چطوره نمیتونستش حرف بزنه بس ناراحت بودش