2777
2789
عنوان

تمام شب تو خواب داشتم گریه میکردم

234 بازدید | 16 پست

من بخاطر بارداری یکم حساس شدم همش با شوهرم درگیرم 

دو سه شبه همش تو خواب میبینم شوهرم بهم خیانت می‌کنه😔

خیلی بده خیلی جلو چشمم دختره رو بوسید وقتی من دیدم جا خورد ولی آخرش گفت میخوامش و هیچ کاریم نمیتونی بکنی

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از استرس

آخه چرا همش بهم خیانت می‌کنه می‌خوام رفتارمو عوض کنم واقعا نمی‌خوام این اتفاق بیفته😔

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

ای بابا فقط خوااااب بوده . بهش فکر نکن

آخه میدونی رابطمم باهاش افتضاحه میگم شاید تلنگر باشه

نگران نباش فدات بشم من🫂🥲

بعد تو خواب همش پر مو بودم هر کاری میکردم موها تموم نمیشد که یکم ب خودم برسم آخر ی زنه گفت یکم ب خودت برس به چشمش بیای این چه وضعشه

بعد تو خواب همش پر مو بودم هر کاری میکردم موها تموم نمیشد که یکم ب خودم برسم آخر ی زنه گفت یکم ب خود ...

فکرت دردگیره خواب واست در میاد 

نگران نباش اصلااا

💭🌚I'll show you soon how scary Plan B can be                        

تو خواب بهت خیانت می کنه

اره این بار چندمه 

دیشبم دعوا کردیم درسته اونم لجبازی می‌کنه ولی منم بی محبت شدم 

بخاطر مسائلی بخدا تحت فشارم وگرنه دوسش دارم 

آخه میدونی رابطمم باهاش افتضاحه میگم شاید تلنگر باشه

بخاطر بارداریت حساس شدی و داری بدخلقی میکنی.یه کم خودت رفتار و برخوردت و بهتر کن میبینی که همه چی اوکی میشه به امید خدا

این ها از عوارض بارداری تو بارداری ی زن به محبت بیشتری نیاز داره از کسانی که دوستشون داره

دقیقا😔