خواهر_شوهر_جنیفر مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 6080 عنوان تمام شب تو خواب داشتم گریه میکردم 234 بازدید | 16 پست من بخاطر بارداری یکم حساس شدم همش با شوهرم درگیرم دو سه شبه همش تو خواب میبینم شوهرم بهم خیانت میکنه😔خیلی بده خیلی جلو چشمم دختره رو بوسید وقتی من دیدم جا خورد ولی آخرش گفت میخوامش و هیچ کاریم نمیتونی بکنی اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست 1404/01/21 | 08:03 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فگار عضویت: 1401/04/29 تعداد پست: 3743 عزیزم به خاطر این به هم ریختی یک خواب بوده گلم زیاد فکرش رو نکن
خواهر_شوهر_جنیفر مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 6080 از استرس آخه چرا همش بهم خیانت میکنه میخوام رفتارمو عوض کنم واقعا نمیخوام این اتفاق بیفته😔 اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست
الارآ عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 2797 نگران نباش فدات بشم من🫂🥲 💭🌚I'll show you soon how scary Plan B can be
خواهر_شوهر_جنیفر مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 6080 ای بابا فقط خوااااب بوده . بهش فکر نکن آخه میدونی رابطمم باهاش افتضاحه میگم شاید تلنگر باشه اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست
حناااااااااااا عضویت: 1399/10/17 تعداد پست: 767 آخه چرا همش بهم خیانت میکنه میخوام رفتارمو عوض کنم واقعا نمیخوام این اتفاق بیفته😔 تو خواب بهت خیانت می کنه
خواهر_شوهر_جنیفر مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 6080 نگران نباش فدات بشم من🫂🥲 بعد تو خواب همش پر مو بودم هر کاری میکردم موها تموم نمیشد که یکم ب خودم برسم آخر ی زنه گفت یکم ب خودت برس به چشمش بیای این چه وضعشه اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست
الارآ عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 2797 بعد تو خواب همش پر مو بودم هر کاری میکردم موها تموم نمیشد که یکم ب خودم برسم آخر ی زنه گفت یکم ب خود ... فکرت دردگیره خواب واست در میاد نگران نباش اصلااا 💭🌚I'll show you soon how scary Plan B can be
خواهر_شوهر_جنیفر مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 6080 تو خواب بهت خیانت می کنه اره این بار چندمه دیشبم دعوا کردیم درسته اونم لجبازی میکنه ولی منم بی محبت شدم بخاطر مسائلی بخدا تحت فشارم وگرنه دوسش دارم اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست
حناااااااااااا عضویت: 1399/10/17 تعداد پست: 767 این ها از عوارض بارداری تو بارداری ی زن به محبت بیشتری نیاز داره از کسانی که دوستشون داره
socut عضویت: 1401/06/24 تعداد پست: 984 آخه میدونی رابطمم باهاش افتضاحه میگم شاید تلنگر باشه بخاطر بارداریت حساس شدی و داری بدخلقی میکنی.یه کم خودت رفتار و برخوردت و بهتر کن میبینی که همه چی اوکی میشه به امید خدا
خواهر_شوهر_جنیفر مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 6080 این ها از عوارض بارداری تو بارداری ی زن به محبت بیشتری نیاز داره از کسانی که دوستشون داره دقیقا😔 اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست