2777
2789

خانما من عقدم و رابطه ی کامل نداریم،۲۰بهمن باید پریود میشدم،۳ فروردین بی بی چک زدم یه هاله ی خیلیییی کمرنگ شد و۵ فروردین آزمایش دادم گفتن کمتر از دو شده و منفیه،دکتر برام سونوی رحم و تخمدان نوشت دو روز پیش سونو هم رفتم گفت علائمی از حاملگی نمیبینم و هیچ مشکلیم نداری ولی هنوز پریود نشدم،دکتر برام آمپول پروژسترون نوشته،احتمال بارداری هست؟ممکنه بتام بالا رفته باشه؟یعنی الان ۲۵ روزه پریود نشدم،خواهرانه کمکم کنید واقعا دیگه خسته شدم 

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ديگه وقتي ازمايش و سونو دادي گفته باردار نيستي امپول بزن پريود بشي

یسریا میگن ممکنه بتا بالا رفته باشه دوباره آزمایش بده بخدا نامزدم دیگه طلاقم میده از عیدی تا حالا همش دکترو آزمایشگاهیم،آخه من دوازده روز بعد موعدم آزمایش دادم کمتر از دو بود،مگه میشه اگه چیزی باشه نشون نده

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻
ده روز پیش دوتا ۲۵ زدم دکترم گفت کم بوده باید دوتا پنجاه با هم میزدی هنوز اونو نزدم

به نظر من نزن. با طب سنتی پیش برو. رازیانه بخور. من خودم دکترای فیزیولوژی ام. هورمون هات بهم میریزه.