2777
2789

داستان از این قراره ک دو تا از دوستای صمیمیم با هم دعوای شدیدی کردن ک حالا به دلیل دعواشون کار ندارم نمیگم چون پرحرفی میشه . یکیشون به اون یکی ح ف بدی زده فحش منظورمه حالا دوست اون یکیم میگه چون اون به من فحش داده تو هم باید بلاکش کنی و ارتباطتتو باهاش قطع کنی من اصلا دلم نمیخواد همچین کاری کنم چون اولا خودم حسم بهش مثبته دوما دختر آسیب دیده ای هست جز من دوست دیگه ای نداره سر کنترل کردن ارتباطم هم با این دو نفر و وقت گذروندنمون تو امپاس شدیدم . حالا سوال من از شما اینه ک اون انتظاری ک دوستم از من داره درسته یعنی منم باید اونو به کل بذارم کنار و بلاکش کنم ؟ ممنون میشم راهنمایی هاتونو دریغ نکنین

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه بلاک نکن.  به دوستت بگو اولا تو دعوا حلوا خیرات نمیکنن.  دوما من هیچ دخالتی تو رابطه شما دوتا ندارم. پس تو هم تو کار من دخالت نکن.. 

یادت باشه اون دوتا زود یا دیر  باهم آشتی کنن ولی این وسط تو خودتو ادم بده نکن

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

بیشتر ببینید
حق ترین کامنت

به خدا.... من حتی چند وقت حوصله نامزدم هم ندارم دوست دارم بلاکش کنم.... بعد با خودم میگم نمیگه این دختره دیوانه است.... چرا یهویی بلاک کرد🤦🏻‍♀️😑😂🤣🤣🤣🤣

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..