2777
2789
عنوان

خانما توروقران بیاید ارومم کنید ببینید خاله ام چیا بهم گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1182 بازدید | 41 پست
هر چی ازدهنش درآمده گفته درصورتی که موضوع مال ده سال پیش ماام همون‌موقع با خانواده پدریم آشتی کردیم

هیچ واکنشی نشون ندین. واکنش احساسی بوده و بخاطر خواهرش که براش خیلی عزیز بوده

هر چی ازدهنش درآمده گفته درصورتی که موضوع مال ده سال پیش ماام همون‌موقع با خانواده پدریم آشتی کردیم

عزیزم سعی کن چیزی نگید سکوت کنین 

اونا برا خاهرشون میسوزن چون احتمالا خیلی اذیت شده از خانواده پدریت 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خاله ات خودش دختر دم بخت داره؟؟

وای میخواستم همینو بگممم خاله منم دختر داره ی قضیه ای باز کرد سر خانواده ما که دخترش رو بگیریم بعدش دخترش روی خودشو نوش داد پیام داد فوش داد مامانم میگفت ۵ درصد اختمال داشت بگیریم الان شد منفی🤣

هیچی. شما که میدونی درست نیست . فقط دیگه ممکنه قطع ارتباط کنن . خاله ات اشتباه میکنه انشاالله متوج ...

خرمتوجه نمیشه خر نبود ازدیروز دارم براش توضیح میدم قطع رابطه کنن بهتر فقط دیگه زر هم نزنن 

توجه نکنید اینحوری باشه همه خانواده ها تاابد باید باهم قهر باشن خاله تون احیانا کسی رو زیر سر نزاشته ...

نه فقط از عموم و زن عموم خوششون نمییاد حالا ما میخوایم نوه دخترشو بگیریم انگار اونامقصر فوت مامانم بودن 

منم سر عروسی برادرم با خاله ام مشکل پیدا کردم. یک سال تمام زنگ زد هر چی از دهنش درآمد بهم گفت. عروسی هم نیومد.

الآنم ۳ ساله قهریم. ولی من خیلی داغون شدم که البته اشتباه کردم. حیف سلامتی خودم که از دست دادم. 

خاله رو بی خیال، فقط به این فکر کن برادرت با این دختر خوشبخت میشه یا نه. 

چون مادر مرحومتون هم نیستن، بیشتر حواست به برادرت باشه که انتخاب درست کنه. 

مهم الان آینده برادرته نه حرف خاله و عمو...

خالت دختر نداره احیانا؟ بیخیال اهمیت نده

نه اشغال عوضی فقط دوست دارن دعوا راه بندازن دارن ازحسادت میمیرن ما از خانواده پدریم دختر گرفتیم میگن اونا مادرتو نفرین کردن قاتل هستن هرچی از دهنش درامدبهم گفت 😭

عزیزم سعی کن چیزی نگید سکوت کنین اونا برا خاهرشون میسوزن چون احتمالا خیلی اذیت شده از خانواده پدریت

نه بقران به‌پیر وپیغمبر فقط قهربودیم حرف نمیزدیم هیچ کاری بهمون نداشتن نه فحش کاری بوده نه یقه گیری هرکی سر زندگی خودش بوده

نه اشغال عوضی فقط دوست دارن دعوا راه بندازن دارن ازحسادت میمیرن ما از خانواده پدریم دختر گرفتیم میگن ...

اینا که اخلاق ندارن مادر خدابیامرزت هم که دیگه نیست بخاطر اون بخواین با خالتون رابطه رو‌حفظ کنید 

پس بیخیالش شو .‌حرصم نخور 

خودتون بهتر از گذشته  و روابطتون خبر دارین