2777
2789

داداشم نوه عموم رو خواستگاری کرده جواب مثبت گرفته درصورتی که ما ده سال پیش سرارث مشکل داشتیم بعدش مامانم تو تصادف فوت کرد میگن اونا نفرین کردن مامانتون مرده میگه خاک تو سر بی غیرتتون که باقاتل مامانتون وصلت کردید بی لیاقتا توف تو روتون چی بگم بهش 

چیزی نگو

دلشون واسه خواهرشون سوخته دیگه که وقتی زنده بوده روز خوش ازونا ندیده حالا مرده میخواین ازونا زن بگیرن واسه پسرش

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بیخود کرده 

مرگ و‌زندگی دست خداست روح مادرت شاد 

خیلی خانواده ها سرارث به مشکل میخورن خیلی قشنگه بااین وصلت اون کدورتها تبدیل به حال خوب بشه

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

استغفرالله چرا قدرت خدا رو زیر سوال میبرن، عمر مادر شما همونقدر بوده خاله ی بسیار کوته فکری داری 

روح مادرتون هم قرین رحمت الهی

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

بیخود کرده مرگ و‌زندگی دست خداست روح مادرت شاد خیلی خانواده ها سرارث به مشکل میخورن خیلی قشنگه بااین ...

هر چی ازدهنش درآمده گفته درصورتی که موضوع مال ده سال پیش ماام همون‌موقع با خانواده پدریم آشتی کردیم 

بگو خودتو به یه روانپزشک نشون بده احمق بی مغز کی با نفرین کسی دیگه فوت میکنه آخه

ازدیروز دارم میگم ولی خودشونو زدن به خریت حالیشون نیست هرچی ازدهنشون درمییاد بهمون میگن 

هر چی ازدهنش درآمده گفته درصورتی که موضوع مال ده سال پیش ماام همون‌موقع با خانواده پدریم آشتی کردیم

توجه نکنید 

اینحوری باشه همه خانواده ها تاابد باید باهم قهر باشن 

خاله تون احیانا کسی رو زیر سر نزاشته بوده برای برادرت ؟ بهاد اینجوری مانع تراشی کنه

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱