2777
2789
عنوان

خواستگار میگه

1234 بازدید | 82 پست

من دوستم دارم زنم مثل مادرم شاغل باشه

مخارج و هزینه سنگینه، کمک کنه

و همه چیز مشترک باشه 

نگه پول من پول تو

خونه شوهر مثل خونه پدر نیست که یک نفر کار کنه برای کل خانواده 😬🙄🤐

نظر شما چیه؟ 

با یک خداحافظی خودمو خوشحال میکنم. 🥰

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حق داره

نظر خودمم همینه

موتور زندگی با یک نفر نمی‌چرخه اونم توی این دوره زمونه

جملهٔ آخرش یکم مشکل داره ولی در کل حرفش درسته

در عوض تون هم باید توی کار خونه کمک کنه اگه حرف بر مشترک بودن همه چیزه

درخواست دوستی نمی‌پذیرم لطفا درخواست ندید☺️ 

کاری ب هیچی ندارم ولی ینی چی خونه ی پدر مثل خونه ی شوهر نیست؟ اون پدر هم شوهر یه نفر این چه شر و وری بود این گفت؟!

من خودم شاغلم ولی اینو ردش میکردم

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

اگر شاغل هستید و کار کردن رو دوست دارید خب چه ایرادی داره

این همه زن دارن کمک میکنن

شمام بگید منم دوس دارم شوهرم توی کارای خونه کمک واقعی کنه و یسری چیزا رو توی خونه مسئولیتش گردن بگیره

اگر قبول کرد که خب ادم منصفیه اگر گفت نه و اما اگر اورد که فقط داره به منفعت خودش فکر میکنه

ببین واقعیته که واقعا با درامد از یک جا زندگی نمیچرخه اما اینکه کاملا مستقیم اونم توسط خاستگار گفته بشه اصلا مورد پسند من نیست و قبولش نمیکردم 

ممکنه بعد ها شرایطی پیش بیاد که شما نتونی کار کنی بعد ایشون اصلا درک نکنه

🏊‍♀️🏋‍♀️🏃🏼‍♀️

کاری ب هیچی ندارم ولی ینی چی خونه ی پدر مثل خونه ی شوهر نیست؟ اون پدر هم شوهر یه نفر این چه شر و وری ...

خب خونه پدر مثل شوهر نیست دیگه

چیش عجیبه برا شما که با این حرف ردش میکردید

هیچ چیز زندگی توی خونه شوهر شبیه خونه پدر نیست طبیعتا 

نه مسئولیت ها شبیهه نه هزینه ها و نه مسیر زندگی و توقعات

دو حالت داره 

حالت اول اینکه خاستگارت مثل من تو یه خانواده ای بزرگ شده که پدر و مادر با هم کار میکردن و باهم خرج میکردن ، درواقع همراه بودن همیشه برا پیشرفت زندگیشون ، حالا هم از شما انتظار داره همینطور با ایشون همراه باشین و پا به پای هم جلو برین که به نظرم عالیه ؛

اما حالت دوم ممکنه که مدیریت خوبی نداشته باشه و عاقلانه رفتار نکنه و پول شما و خودشو با هم به باد بده ، یا اینکه به نفع خودش خرج کنه

مجازی شده جایی برای خالی کردن عقده های خیلیا 🙂 اما این صفحه نه🦋🍃

بله هیچ اشکالی نداره اگر زن پا به پای مرد کار کنه 

ولی آیا مرد حاضره کارهای خونه رو با زن تقسیم کنه ؟

حاضره توی شب بیداری ها و نگهداری از بچه سهیم باشه ؟

حاضره یکروز خودش شتم و نهار بپزه یکزور زنش؟

به هرحال زندگی زن و شوهری خونه مادر نیست که مادر بپزه و یه جماعت بریزن ته حلقشون 

معتقدم برابری در صورتیکه کار های داخل منزل هم مشترک انجام شه 

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند