2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من برای ساده ترین چیزام زحمت میکشم 

خوشبحالت راحتی

ئه من کوردم له نه‌ته‌وه‌ی مردم روله‌ی کاوه‌ی اسنگرم❤️‍ من آنقد بزرگوار نبودم که از اهانت ها بگذرم ، اما سرانجام فراموش میکردم . و انکه گمان میبرد از اون بیزارم مبهوت میشد انگاه که میدید لبخند زنان به او سلام میکنم برحسب سرشتش عظمت روحم تحسینش را برمی انگیخت یا خفت منشم را خوار میشمرد غافل از اینکه علت رفتارم ساده تر از این حرف ها بود من حتی نامش را فراموش کرده بودم🙃        نه محبتشان قصریست نه نفرتشان قبری،نه لبخندشان تاجی،نه طعنه شان تبری، تو راه خویش برو بی نیاز از نگاه که تو پادشاهی حتی بی قصر و سپر .                                        بگذار دل اگر خواست مهر بفروشد یا خشم بریزد به هر رهگذری تو خود بشناس که ارزش تو نه به عشقِ ناپایدار است نه به نفرت عبوری🫠                                                 با کسیکه سعی میکنه تحقیرت کنه تا خودشو بالاببره بحث نکن اون خیلی وقته بی ارزشی خودشو فهمیده :) 

بیشتر ببینید
باید هدفمند باشی.چن سالته؟چی میخوای؟آیا سبک زندگیت درسته یا نه؟

اره هدف دارم ولی تلاش نمیکنم براش!

۱۹

ن سبک زندگیم درست نیست🤦🏻‍♀️

همیشه خوابم وقتایی هم بیدارم نشخوار ذهنی دارم

اره هدف دارم ولی تلاش نمیکنم براش!۱۹ن سبک زندگیم درست نیست🤦🏻‍♀️همیشه خوابم وقتایی هم بیدارم نشخوار ...

خب از همین الان یه تصمیم درست بگیر.اراده داشته باش.صبحا زود بیدار شو برو پیاده روی.نفس عمیق بکش.موزیکای اترژی بخش گوش کن.همیشه اینو یادت باشه ک این روزات دیگه هیچوقت هیچوقت هیچوقت برنمیگرده.

من کاربر قدیمیم باباااااا.بمن نگو تازه وارد خوش اومدی  
خب از همین الان یه تصمیم درست بگیر.اراده داشته باش.صبحا زود بیدار شو برو پیاده روی.نفس عمیق بکش.موزی ...

اره هیچوقت برنمیگرده!

ولی من درگیر گذشتم که برنمیگرده!اینجوری دارم همین روزامم میگذرونم🤦🏻‍♀️