2777
2789
عنوان

خانمایی که همسر های خوبی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 5073 بازدید | 105 پست
من چند روز پیش عشق واقعی رو دیدم توی بیمارستانیه خانمی بیشتر از یکماه بود که بستری بوددو تا بچه نوجو ...

الان هم بغض داره هم شادی هم ناراحتی چون بعضی مردها بسیار زورگو و ستمگر و بی رحمن و زناها با هزار عشق و آرزو گیر اینها می افتن

من خواب را دوست دارم وقتی بیدارم زندگی ام گرایش عجیبی به فروپاشی دارد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بله بعد ذکرا تو قنوت ب فارسی گفتم. بله تو چله دوم وقتی که تقریبا ده تا شب خونده بودم گرفتم. البته گف ...

ممنون گلم 

الان هم بغض داره هم شادی هم ناراحتی چون بعضی مردها بسیار زورگو و ستمگر و بی رحمن و زناها با هزار عشق ...

وای اصلا باورت نمیشه 

واقعا کاش همه اینطوری برای هم همسر و همراه باشند

خیلی نجیب بود ‌.... خیلی

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بیشتر ببینید

۲۴ سالگی

نه سنتی نبود

رمز موفقیتم معیار های درست و خوب برای انتخاب همسر بود

بعد ازدواج به خوبی هاش نگاه کردم و شکرگذار بودم و دنبال برطرف کردن عیب و ایراد خودم بودم و اینکه خالصانه محبت کردم  و حقیقتا هر کاری از دستم برمی‌آمد برای زندگی مون انجام دادم

من آن عشقم که با هر کس سر سفره نمی شینه

وای اصلا باورت نمیشه واقعا کاش همه اینطوری برای هم همسر و همراه باشندخیلی نجیب بود ‌.... خیلی

خدا حفظش کنه

وای اصلا باورت نمیشه واقعا کاش همه اینطوری برای هم همسر و همراه باشندخیلی نجیب بود ‌.... خیلی

ماجان به چ معنی هست و ب چ زبانی

بچه هامن فهمیدم قبل ازدواج شوهرم عضو گروه همسریابی هلویوده بهش گفتم گفت سایت معتبریودوازدوج دائمی برای این ثبت‌نام کردم ببینم کیس موردنظر میتونم پیدا کنم یانه که نشدبعدزدم گوگل زدهمسریابی موقت چیکارکنم حالم بده

اینجا گفتن شمالی اگر اشتباه نکنم .... ولی من شمالی نیستم و دلیل دیگه ای داشت انتخاب این اسمم که از گفتنش معذورم 🌹 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بیشتر ببینید

اسی مجردی ؟

اگر مجردی از من بشنو

تو نامزدی دریچه قلبت رو ببند فقط مغزت رو باز کن 

خواهر خودم عاشق شد بدون فکر ازدواج کرد

حتی تو نامزدی نشونه های از شوهرش دید ولی عشق چشاش و مغزش رو از کار انداخته بود 

الان بعد ۲۰ سال و داشتن دو تا بچه نه راه پس داره نه راه پیش 

تو نامزدی فک کن نامزدتو قراره به کسی معرفی کنی و باید دقت کنی تا بتونی درست اون کیس رو بشناسی 

حالا من نوشتم نامزدی شما تو دوستی هم میتونی خیلی اخلاقا رو متوجه بشی