2777
2789

ولی کسایی ک هزار تاخراب بازی درمیارن ازنظردیگران ادم حسابین اعتمادمیکنن بهشون ولی کافیه تو ی اشتباهیوبکنی ۳سال ازاون اشتباهت بگذره امادیگران ب چشم خراب می بیننت واقعاچرا؟من۳سال پیش با ی پسربودم وطرف رف ازدواج کردبهش نرسیدم خالم ب گوش داییام رسوند الان بااین ک۳سال میگذره ومن دیگ مسیرمواشتباه نرفتم ۳ساله وارد هیچ رابطه ی نشدم داییام ب چشم خراب نگام میکنن نمیزارن خاله مجردم بامن صحبت کنه اما دخترخالم باعالم وادم رفیقه داییم یبارمچشم گرفت امااون روز ب روزعزیزترمیشه بحث حسادت نیست چون داییام اصلامهم نیستن واسم مهم پدرومادر وداداشمه قبولم دارن اما واسم سواله چرا همچینه چراازنظراونا من اینم؟؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما ک خدانیستیم اشتباه نکنیم اماچراسرکوفت میشیم مگ ماادم نیستیم

بخواطر اینکه داشتم با اولین و اخرین ذوق زندگیم صحبت میکردم ازش جدا شدم...بخواطر اینکه کار اشتباهیه دختر اینکارو بکنه...تا الان حسرتش تو دلمه دیگ کسی ب چشمم حتی نمیاد.ذوق قبلی رو ندارم و بدتر از اون اینه که هعی دارم سرکوفت میشنوم

⛓️🤕قابل توجه خانومای محترم...اکانت من قبلا دست کسی دیگه ای بوده متاسفانه...از تاریخ14۰۳/۱۲/۷دست خودم افتاده..

چون خودتون به دیگران این اجازه رو میدید که به بهانه اشتباهاتتان سرکوبتون کنند... روش برخوردت با حرف ...

الان رفتاردرست چیه درمقابل این برخورد من ک کاری بهشون ندارم مسیرغلط هم هیچوقت نشون هیچکس ندادم بلکه مسیردرستوراهنمایی کردم 

بخواطر اینکه داشتم با اولین و اخرین ذوق زندگیم صحبت میکردم ازش جدا شدم...بخواطر اینکه کار اشتباهیه د ...

انشالا هرکسی طعنه میزنه کنایه میزنه توهمون شرایط قراربگیره من ک واسم مهم نیست چون ب لطف خدا مسیرمو دارم درست میرم چشم اونایی ک سرکوفت زدن کوربشع حسرت این ک مسیرمواشتباه برم اوناخوشحال شن ب دلشون میزارم توم بسپاربه خدا

انشالا هرکسی طعنه میزنه کنایه میزنه توهمون شرایط قراربگیره من ک واسم مهم نیست چون ب لطف خدا مسیرمو د ...

ارع ولی این سخته که مامانمه...

⛓️🤕قابل توجه خانومای محترم...اکانت من قبلا دست کسی دیگه ای بوده متاسفانه...از تاریخ14۰۳/۱۲/۷دست خودم افتاده..

ارع ولی این سخته که مامانمه...

خب اونقدرپیشرفت کن بدونه دخترسابق نیستی مامان منم چندسال پیش همین بود ولی خب بهش ثابت کردم دخترسابق نیستم کم کم اعتمادش نسبت بهم بیشترشد وپیش همه پشتم دراومد خداروشکر والان منومامانم عین دوتارفیق میمونیم وبهش فهموندم من باید درد ودلام پیش اون بگم ن دوست واشنا ودرکم کنه والان دیگ مامانم تنهارفیقم شده درد ودل میکنم پیشش درکم میکنه

اونا وضعشون خیلی داغون تره ، اگه پرده ستاریت خدا کنار می‌رفت اونموقع چیکار میخوان بکنن

اگه دوست داشتی یه صلوات برای شهدای غواص بفرست😔 لطف حسین ما را تنها نمی‌گذارد. گر خلق وا گذارد، او وا نمی‌گذارد.💕 اللهم صل عَلی فَاطِمة و اَبیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِهِ عِلمُک  . کاربری دست ۲ نفر

بیشتر ببینید