2777
2789
گذاشتم

ولی عزیزم اینجوری با خودت حرف نزن 🫂

منم یه تایمی افسردگی گرفتم و بخاطر مشکلات پرخوری عصبی داشتم تا75رفتم اونقد بد نبود کمتر میخورد بهم ولی خودم حالم با خودم خوب نبود اومدم شروع کردم ورزش و کلا سبک غذامو عوض کردم شیرینی رو خیلی کم کردم نون رو واقعا تا 80درصد حذف کردم روغن رو حذف کردم بیشتر کبابی یا آبپز میخوردم... تغذیه خیلی مهمه و خلاصه با رعایت همه اینا کلی وزن کم کردم الانم واقعا خیلی خیلی حس بهتری نسبت به خودم دارم

شروع کن همین ک بیای پایین خودبخود کلی انگیزه میگیری وقتی اندامت هی قشنگ تر میشه...

دیگه نبینم بگی حالت از بدنت بهم میخوره ها🥲

بدن ما مثل خونمونه دلت میاد اینطور میگی ب خودت؟

میدونی کلی ارگان تو بدنت دارن کار میکنن تلاش میکنن تا تو سلامت باشی🥲❤️

شروع کن سبک زندگیت رو عوض کن بعد ببین چقدر حال و هوات قشنگتر میشه 😍❤️

دووم میاریم که یه روزی چیزایی که میخوایمو تجربه اش کنیم💚✨ ای در دلم نشسته،از تو کجا گریزم؟!💍❤️🥺

قشنگه که پاهات پرتر باش من عاشق اینم پاهام پرشه باسن دارم رونامم خوبه ولی ساق پام😑اخ اخ امان ازساق ...

بخدا من مشکلم دقیقا ساق پا و رونه کاش میشد بدم ب تو یکمشو😂😂🤦🏻‍♀️

چرا همیشه هیچکس راضی نیس🤐😂

دووم میاریم که یه روزی چیزایی که میخوایمو تجربه اش کنیم💚✨ ای در دلم نشسته،از تو کجا گریزم؟!💍❤️🥺

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بخدا من مشکلم دقیقا ساق پا و رونه کاش میشد بدم ب تو یکمشو😂😂🤦🏻‍♀️چرا همیشه هیچکس راضی نیس🤐😂

دقیقا هممون چیزیو میخایم که دیگران دارن😅ببین من حس میکنم ساق پا بیشترش برمیگرده به استخوان بندی ریز یا درشت  وگرنه من چندساله میرم بدنسازی تمام بدنم اوکی شده الا همین ساق پا😂اونجوری که میخام پرنشده

دقیقا هممون چیزیو میخایم که دیگران دارن😅ببین من حس میکنم ساق پا بیشترش برمیگرده به استخوان بندی ریز ...

اره ژنتیکه دقیقا یه تایمی باشگاه میرفتم ب مربی میگفتم چطور اینو لاغر کنم میگف قشنگه ک خیلیا میگن چاق شه تو میگی لاغر شده😬😂

ولی استخون بندیم معمولیه بیشتر همون ژنتیک هست همه اینطوریم از دو طرف پدر و مادری😂🤦🏻‍♀️

اره ژنتیکه دقیقا یه تایمی باشگاه میرفتم ب مربی میگفتم چطور اینو لاغر کنم میگف قشنگه ک خیلیا میگن چاق ...

دقیقا همون فرم بدنه سیب وگلابی وساعت شنی خیلی نمیشه تغییرش داد فقط عضلاتش قوی میشن من اینستا یه کلیپ دیدم زنه رفته بود از قسمت پشت پاهاش چربی خارج کرده بود که لاغر شه باخودم گفتم پس منم میتونم برم چربی تزریق کنم چاق شم 😐ولی چربی از کجام بگیرن اخه😂

دقیقا همون فرم بدنه سیب وگلابی وساعت شنی خیلی نمیشه تغییرش داد فقط عضلاتش قوی میشن من اینستا یه کلیپ ...

شما باشگاه رو مرتب میری؟تغذیه رو رعایت میکنی؟ من ورزشم یکی درمیونه یکم درگیرم ولی ب زودی باز باید ورزشو استارت بزنم وقتی ورزش میکنم حال روحم بهتره واقعا 

میخورم اتفاقا میوه و چیزایی که میگن چاق میکنه مثل کره بادوم زمینی اجیل ارده شیره کیک خونگی بستنی ولی ...

میوه چاق نمیکنه 

پنیرپیتزا

سیب زمینی سرخ کرده 

لازانیا 

سس سفید

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
بیشتر ببینید
شما باشگاه رو مرتب میری؟تغذیه رو رعایت میکنی؟ من ورزشم یکی درمیونه یکم درگیرم ولی ب زودی باز باید ور ...

اره یمدت رفتم تی ار ایکس ببین اون برا من رو لاغرکردن خیلی جواب داد پهلوهام قشنگ انحنا گرفته بود زیرشکمم تخت شده بود ولی کنارش حس میکردم بازوهامو پاهامم دارن جمع میشن  ولی خب من نمیخام لاغرشم ول کردم دوباره رفتم بدنسازی تغذیمم اره خدایی اصلا اهل نوشابه وشیرینی شکلات نیستم 

اره یمدت رفتم تی ار ایکس ببین اون برا من رو لاغرکردن خیلی جواب داد پهلوهام قشنگ انحنا گرفته بود زیرش ...

تی آر ایکس بهتر از بدنسازیه برا لاغری فکر کنم 

تی آر ایکس بهتر از بدنسازیه برا لاغری فکر کنم

اره خیییلی فشار بیشتری روته چون تمام حرکاتش پشت سرهمه تو ۱ساعت باید حرکاتو برن  ولی بدنسازی خب دست خودته استراحت بین ست داری ممکنه ۲ساعتم طول بکشه تمرینت 

اره خیییلی فشار بیشتری روته چون تمام حرکاتش پشت سرهمه تو ۱ساعت باید حرکاتو برن ولی بدنسازی خب دست خ ...

اره👍🏻