2777
2789
عنوان

خانما چطوری ب خودتون میرسید

1355 بازدید | 63 پست

سلام وقتتون بخیر لطفا بگین چه کارا برای رسیدگی ب خودتون میکنین چ از درون چ تغذیه چ پوستی هرکار مفیدی ک در طول روز انجام میدین بگین انگیزه بگیریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط روتین پوستی دارم 

اونم روتین پوستی معمولی و بیسیک

چون وقت کارهای دیگه رو فعلا ندارم متاسفانه 

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست.آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.                  همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                                                                                صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

بیشتر ببینید

به پوستم رسیدگی میکنم علاوه بر روتین  و ماسک های روزانه ماهی یک بار دهیدراته و پاکسازی 

و لیزر بدن 

و درحال رژیم ک سعی کردم کمتر مواد قندی و شیرینی جات بخورم و برنج و اینا 

خانوم علی آقا..👩‍❤️‍👨. مامان دوتا گل پسر آرمان، آریا👨‍👩‍👦‍👦

فست فود نمیخورم و نوشابه 

غذای تازه هر وعده میخورم 

لباس شیک و ظاهر شیک کلا مهمه 

روتین پوستی مخصوصا ضد آفتاب خیلی مهمه 

آب میوه طبیعی میخورم 

هر روز قرص مکمل آهن زینک پلاس ویتامین ب میخورم

پیاده روی حتما دارم 

با بیشعور جماعت فاصله کهکشانی رعایت میکنم 

اهمیت نمیدم اصلا به خیلیا و خیلی حرفا و... 

از بعضی کاربرا یه رفتارایی میبینم که ..❌خب دلایل متفاوته 👈نیاز به دیده شدن 👈نیاز به تایید دیگران 👈عدم اعتماد بنفس 👈حسادت و..❌❌لا به لای همه این خودخواهی ها یادمون باشه دلی رو نشکونیم ❌چون عقاید ،لایف استایل، نوع پوشش، طرز تفکر،حتی پروفایل،،،دیگری و نمیپسندیم❌اجازه نداریم دل کسی رو بشکونیم ❌ما نمیدونیم چقدر زندگی به دیگری سخت گرفته ❌👈سخت ترش نکنیم ♥گل 🌹 در بر و می 🥂 در کف و معشوق 💍❤به کام است🎊سلطان جهانم 👑به چنین روز 🌄 غلام است❤تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بیشتر ببینید
به پوستم رسیدگی میکنم علاوه بر روتین و ماسک های روزانه ماهی یک بار دهیدراته و پاکسازی و لیزر بدن و ...

عزیزم میشه بگی برای پوستت چیا استفاده میکنی و از کدوم راضی ای

میشه بگی چیا هستن و از کدوم راضی ای

عزیزم ابتدایی ترین روتین پوستی که باید داشته باشید شامل یک فوم شستشو یا ژل شستشو مخصوص پوستتون همچنین آبرسان و ضد آفتاب که این هم باز باید مخصوص پوستتون باشه

اگر لب های خشک و پوسته پوسته ای هم دارید که از لیپ بالم هم به طور روزانه باید استفاده کنید

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست.آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.                  همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                                                                                صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

بیشتر ببینید
فست فود نمیخورم و نوشابه غذای تازه هر وعده میخورم لباس شیک و ظاهر شیک کلا مهمه روتین پوستی مخصوصا ضد ...

ایول پایدار باشی عزیزم میشه محصولات پوستیت بگی چیا استفاده میکنی و از کدوم راضی ای

از لحاظ تغذیه من همه چی میخورم به جز چیپس و پفک البته شیرینی هم خیلی کم میخورم چون علاقه ندارم 

از نظر پوستی همیشه لوازم ارایش مارک استفاده میکنم ولی خیلی درگیر روتین پوستی نیستم چون اگه همه چی به پوستت بزنی هیچ نتیجه ای نمیده که هیچ بدتر میشه 

از لحاظ روحی و روانی سعی میکنم هر حرفی به دل نگیرم در کل ادم بیخیالی هستم و ناراحت نمیشم 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         

مکمل استفاده میکنم 

حمام میرم 

روتین پوستی دارم 

ناخن می‌کارم 

موهام رنگ میذارم 

ژل لب میزنم 

هر لباسی خوشم بیاد میخرم 

هربار دستم بره زیر آب فوری آبرسان میزنم 

غذا و خواب رعایت خاصی ندارم 

آب هم زیاد میخورم 

لیزر رفتم 

ورزش هم با دوستام میریم باشگاه 

پیاده روی کوه‌نوردی کافه باغ همه جا میریم 

کلا خودمو دوست دارم خوشم میاد شیک و شسته رفته باشم 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

بیشتر ببینید