2777
2789

من عاشق رشته پزشکی ام، قلبم اکلیلی میشه وقتی متوجه میشم ی نفر پزشکی روسیه میخونه🥹😭، من هدف نهاییم کنکور نیست ولی برای معدل بالا مجبورم کنکوری کار کنم که اگه سوال سخت اومد جواب بدم :) 

راستی شاید من شانس خودم رو هم در اینده برای ترکیه بورسلاری امتحان کنم :) 

هر چی که خدا صلاح میدونه اما یقین دارم که ی روزی به رشته پزشکی میرسم 😌

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینکه زنده بمونم و هرروز رب انار بخورم

ما خونمون پر رب اناره ولی دوس ندارم

من به عشق سفر های خارجی ادامه میدم ولی حتب پول ندارم

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

انشالله عزیزم❤

من برام پزشکی روسیه پیش اومد برم ولی از پس هزینه هاش نمیتونستیم بربیایم واینکه من سه ترم خونده بودم تقریبا و اگه میرفتم باید از اول شروع میکردم🥲خلاصه نشد دیگه موندیم ایران ادامه دادیم😂

اونایی که ایران قبول نمیشن اگه پولدار باشن میرن روسیه میخونن

یعنی اگه بری به یکی بگی روسیه پزشکی میخونم ذهنش میرخ سمت اینکه درس نخون بودی و بابای پولدار 

البته درواقع اینجوری نیست اونجا هم زحمت خودش رو داره سه بار یا چهار بار ازمون رو بیوقتی اخراج میشی و خوندن اون درسای سخت به ی زبان دیگه و...

منم زندم برای اینکه به مردم کمک کنم به حیوانات والباس های شیک برای همه بدوزم

من عاشق خیاطیم ولی نمیدونم چطور یاد بگیرم

کلاسای خیاطی هم خیلی گرونن هم اینکه درست حسابی و کامل یاد نمیدن😥 شما چطوری یاد گرفتی!

من نمیدونم واسه چی دارم زندگی میکنم هدفی هم ندارم داشته باشمم میدونم ک نمیتونم بهش برسم با وضعیتی ک دارم 

بچها هرکی امضامو دید تا اخر بخونههههههههه لطفا واسم دعا کنین دردسر برام درست نشه اونی ک میخاد دردسر درس کنه برام منصرف بشه یدونه برام صلوات بفرستین خدا هرچی میخایین بهتون بده اگ دعا کردین لایک کنین بفهمم حداقل 😢😢دعام کنین گناه دارم بخدا😔اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم

بیشتر ببینید