2777
2789
عنوان

از اکسم و دختری ک باهاش بم‌خیانت کرد شکایت کردم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1766 بازدید | 90 پست
پس نامزد محسوب میشدهتو نی نی سایت به شوهر عقدی میگن نامزدبه نامزد میگن اکس

ما دوست بودیم ۵ سال قبلا میگفتم نامزد ولی دیگ از خیانتش ب بعد زبونم نمیچرخه بگم‌نامزد میگم اکس😂😂

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
پس نامزد محسوب میشدهتو نی نی سایت به شوهر عقدی میگن نامزدبه نامزد میگن اکس

ما دوست بودیم ۵ سال قبلا میگفتم نامزد ولی دیگ از خیانتش ب بعد زبونم نمیچرخه بگم‌نامزد میگم اکس😂😂

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

شما رو نمیدونم ولی اگه من بودم هرگز و صد هرگز شکایت نمیکردم ...

چرا؟

بابام‌رفت دفتر خدمات قضایی مگ‌ واست مزاحمت ایجااد میکنه؟

اره سه چهار سال از کاتمون گذشته تاپیک جدیدم بخون ظهر با سه تا شماره پسر عموش مزاحمم شد شمارم داده پسر عموش 😭💔خیلی اذیتم می‌کنه مامانمم می‌دونه 

بگو ک دختره ب غلط کردن افتاد

ن تازه کلی هم فحش ناموسی بم داد واسه همین شکایت کردم دختره بچسسس ۶ سال از من کوچیکتره😂😂 شکایت ک کردم چندوقت دیگ خانوادش متوجه میشن اونوقته ک دلم خنک میشه😁😁

اره سه چهار سال از کاتمون گذشته تاپیک جدیدم بخون ظهر با سه تا شماره پسر عموش مزاحمم شد شمارم داده پس ...

ازش مدرک داری؟؟؟

شکایت کن ازش پدرشو درمیارن از هیچی نترس

اره سه چهار سال از کاتمون گذشته تاپیک جدیدم بخون ظهر با سه تا شماره پسر عموش مزاحمم شد شمارم داده پس ...

شمارت عوض کن

می‌دونم نباید خسته شد؛می‌دونم نباید بُرید؛می‌دونم زندگی ادامه داره؛فقط دلم می‌خواست یه وقتایی، یه جایی، یه گوشه‌ای وایسم بگم خسته‌امو یکی بفهمه چی میگم.نه که فقط بشنوه‌..!
ن تازه کلی هم فحش ناموسی بم داد واسه همین شکایت کردم دختره بچسسس ۶ سال از من کوچیکتره😂😂 شکایت ک کر ...

همون دیگه دلم میخاد وقتی خانوادش فهمیدن دخترشون از الان پاش تو دادگاه باز شده چیکارش میکنن

یبار یکی از دوستای منو ی فیلم شخصیش پخش کردن بعد انداختن گردن من

من خیلییی اتفاقی یادم بود اسم اون اکانتی ک پخش کرده بودو به دوستم گفتم فلانی بود من نبودم 

فهمید رفیق صمیمییی صمیمی خودش پخش کرده بعد انداخته گردن من چون با من لج بود دوستم رفت ازش شکایت کرد میگف تو دادگاه میگف گ* خوردم غلط کردم ببخش میگف باباش وسط اونجا گرفت ب کتک زدنش

لَم نُخلَق لنُرضی الخَلْق.♥️خلق نشدیم که خلق رو راضی کنیم.♥️

چرا؟

5 سال رابطه خوب الکی نیستا ..... اون عاشقی کرده تو هم همینطور 

پدر و مادرت نمیدونن ولی تو میدونی ک 5 سال کنارش زندگی کردی .... پایانش خوب نبود؟ باشه.......

تو پایان تلختری رقم نزن بذار   یاد خوبیات بیافته ، همین بدترین تنبیه براش .....

ولی وقتی شکایتش کنی و..... هر وقت تو ذهنش بیای میگه چی بود ؟شر بود ،،،، بهتر ک نیست

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

همون دیگه دلم میخاد وقتی خانوادش فهمیدن دخترشون از الان پاش تو دادگاه باز شده چیکارش میکننیبار یکی ا ...

اخیشششش حقش بود

اخه ما شهرمون از هم دوره با دختره نمیدونم چجوری میشه یعنی دادگاهی تشکیل میشه؟؟ 

بعد دوست دختره هم بود‌هردوتاشون باهم و اینکه زیر سن قانونی هستن فایده ای داره؟پسره هم سربازه واسش بد میشه؟

5 سال رابطه خوب الکی نیستا ..... اون عاشقی کرده تو هم همینطور پدر و مادرت نمیدونن ولی تو میدونی ک 5 ...

۵ ساال‌بخاطرش جلو خانوادم وایستادم هررووووز جنگ و دعوا بود خونمون بخاطرش افتاده بودم ب خودزنی و افسردگی و تپش قلب قرص میخوردم میفهمید چ بلاهایی بخاطرش سرم اومده و موندم بپاش چرا خیانت کرد؟دوماه عذابم داد بخاطر دختره روانمو ب بازی گرفته بود وقتی هم لو رفت دختره رو فرستاد سراغم کلی فحشم داد و شمارمم داد بهش چجوری بگذرم؟نباید یجوری خودمو خالی کنم؟بعد پسره ک ب من فحش نداده و مزاحمتی ایجااد نکرده و فکر نکنم واسشم بد شه اصل کاری دختره و دوستشن ک واسشون بد میشه چون فحش دادن خودم بجهنم چرا ب مامانم انقد فحش دادن؟ اوکی اشتباه کرد چرا ب حرمت ۵ سالی ک باهم بودیم شمارمو داد ب اونا ک اذیتم کنن؟چقدر من دل رحم باشم و بقیه ظلم کنن بم هرچی میکشم از همین دل رحمیمه

پیاماش هست و شماره هایی که مزاحم شده تو لیست بلاکی ها

خب همشونو نگه دار از همشون فیلم‌بگیر پاکشونم نکن 

همون دیگه دلم میخاد وقتی خانوادش فهمیدن دخترشون از الان پاش تو دادگاه باز شده چیکارش میکننیبار یکی ا ...

پسره چی؟بنظرت الکی دلم داره واسش میسوزه؟نظر کاربر زندگیموفق۱۴۰۰aa یجوریم کرد🥲🥲