2777
2789
عنوان

مامان چرا اصراز داره تو این سن ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 89 پست
۴۷

واااا 

مامانت سنی نداره ک 

همسن مامان منه

چطوری ممکنه اینجوری حرف بزنه من فکر کردم مامانت کم کم ۶۰ سالشه

با سیمکارت مادرشوهرم اومدم🍻 کاربر عزیز من اینجا بی احترامی نمیکنم ولی اگ ببینم کاری میکنم از ب دنیا اومدنت پشیمون شی با نظر مخالفی خفه شی و بگذری بهتره تا خفه ات کنم هم کاربری من بترکه هم تو.

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واااا مامانت سنی نداره ک همسن مامان منهچطوری ممکنه اینجوری حرف بزنه من فکر کردم مامانت کم کم ۶۰ سالش ...

اون میگه که من حق دارم نوه دار بشم خالت تو ۳۵ سالگی ن. ه داشت ولی من نداشنم 

تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت

تا حداااقل ۲۵ سالگی به ثبات نخواهی رسید.کاملا هم طبیعیه. به خاطر رشد frontal lobe هستشافرین که به عد ...

سنم کمترم بود همش فکر میکردم ازدواج  کنم خوشبخت میشم ولی اشتباه میکردم

اون میگه که من حق دارم نوه دار بشم خالت تو ۳۵ سالگی ن. ه داشت ولی من نداشنم

بخدا عجیبه این حرف اصلا نمیخوره برا ی زن ۴۷ ساله باشه

مامان من میگه اول جوونی داماد دارم کردی نوه دارم نکنی فعلا 

نمیخوام احساس کنم پیرم

خواهر و برادر دیگه ای نداری؟

با سیمکارت مادرشوهرم اومدم🍻 کاربر عزیز من اینجا بی احترامی نمیکنم ولی اگ ببینم کاری میکنم از ب دنیا اومدنت پشیمون شی با نظر مخالفی خفه شی و بگذری بهتره تا خفه ات کنم هم کاربری من بترکه هم تو.

بیشتر ببینید
بخدا عجیبه این حرف اصلا نمیخوره برا ی زن ۴۷ ساله باشهمامان من میگه اول جوونی داماد دارم کردی نوه دار ...

نهه تک فرزندم من بدبخت 

سنم کمترم بود همش فکر میکردم ازدواج کنم خوشبخت میشم ولی اشتباه میکردم

به خاطر غلبه هورمون های جنسی هست اینا.

اگه راجع به این چیزا مطالعه کنی و با مکانیزم بدن انسان اشنا بشی، خیلی بهت کمک میکنه تو زندگی و تصمیمات 

تا حداااقل ۲۵ سالگی به ثبات نخواهی رسید.کاملا هم طبیعیه. به خاطر رشد frontal lobe هستشافرین که به عد ...

ادما بعد ثبات فکر دیگه همچین کاری با خودشون نمیکنن😆😆😆😆😆😆 ازدواج هم کنن دیگه مراحل بعدیشو طی نمیکنن مث من و خیلی از دوستای دیگم

♾️🖇❤️

اشکال نداره دخترا تو سن کم خیلی تابع حرف خانواده میشن

آره عزیزم موافقم همه این موقعیت رو تجربه کردیم

اما مامانش خیلی جوونه از ی خانوم توو این سن بعیده گیر بده من نوه میخوام تو نباید درس بخونی و هر جوووون ک شده باید ازدواج کنی

بیشتر ببینید