2777
2789
عنوان

دلم میخواد موهامو فانتزی کنم

112 بازدید | 11 پست

آبی آسمونی یا شایدم قرمز 

موهام بلنده تا کمرم دیگه حوصلشو ندارم 

میخوام مصری کوتاه کنم 

به نظرتون جای خوب برم موهام نمیسوزه از دکلره ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر خودت جای خوب بری موهات با دکلره میسوزه؟

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

خیر ولی با دکلره کلا مو خشک میشه اره ؟

خب چرا میپرسی😂

بعد دکلره مو نسبت به قبل نازک و شکننده تر میشه

حتما برای ماندگاری و محافظت از مو باید روتین داشته باشی و از شامپوی مخصوص استفاده کنی

اگه این کارا رو نکنی بعدا که موهات بلند شد میری تمام قسمت دکلره شده ات رو کوتاه میکنی چون وز و خشک شدن

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

خب چرا میپرسی😂بعد دکلره مو نسبت به قبل نازک و شکننده تر میشهحتما برای ماندگاری و محافظت از مو باید ...

ذهنم بهم ریخته 🌝😂 

میخوام سرگرم شم آروم شه ولی انگار نه انگار

درسته سری قبل هم همین کارو کردم 

به نظرت دکلره نکنم 

شرابی بزنم ، موهام مثل دکلره خشک نمیشه ؟ 

همون جنس موهای خودمه ؟

ذهنم بهم ریخته 🌝😂 میخوام سرگرم شم آروم شه ولی انگار نه انگاردرسته سری قبل هم همین کارو کردم به نظر ...

کلا رنگ مو، موهارو خشک و نازک میکنه پروتئین تراپی که نمیکنه

دکلره از رنگ مو بدتر