2777
2789
عنوان

مرد چهل و پنج ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 45 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

موردی که من میگم سردی از طرف اقا بوده

آقایون  چون یه طورایی  فاعل هستن سردیشون فاحش هست.

ولی خانوما  چون مفعولن و یکی مثل من حتی به روم نمیارم سرد شدم معمولا مشخص نمیشه .یا دیرتر مشخص میشه .

آقایون چون یه طورایی فاعل هستن سردیشون فاحش هست.ولی خانوما چون مفعولن و یکی مثل من حتی به روم نمی ...

سردی آقا ممکنه به خاطر پیر شدن خانمش یا تکراری شدن باشه ؟ یا علتش به خودش برمیگرده

سردی آقا ممکنه به خاطر پیر شدن خانمش یا تکراری شدن باشه ؟ یا علتش به خودش برمیگرده

از نظر من امکان نداره از نظر تکراری شدن باشه .

یه مشکل اساسی  هست که باید مشخص بشه و البته خود آقا باید بخواد برطرفش کنه و اگر متوجه نیست خواهرتون بهش گوشزد کنه 

. همسر خواهرتون  دیابت نداره ؟ 

از نظر من امکان نداره از نظر تکراری شدن باشه .یه مشکل اساسی هست که باید مشخص بشه و البته خود آقا با ...

قبلا وزنش یکم بالا رفته بود رژیم گرفت همش پیاده روی رفت یا فوتبال همیشه مرتب و کت و شلوار اهمیت میده به خودش

از نظر من امکان نداره از نظر تکراری شدن باشه .یه مشکل اساسی هست که باید مشخص بشه و البته خود آقا با ...

به شدت تحصیلکرده و داری پست و مقام هست ولی اولویت مادرش هست خیلی احترام می‌زاره به خانوادش احساس میکنم خواهرم رو ارزش نمیده

قبلا وزنش یکم بالا رفته بود رژیم گرفت همش پیاده روی رفت یا فوتبال همیشه مرتب و کت و شلوار اهمیت میده ...

عزیزم ربطی نداره 

منم وزنم خوبه 

پیاده روی میرم 

آرایش میکنم و  مرتب و شیک پوشم ولی یهو سرد شدم

من دیابت دارم و  حدود سه ساله دارو مصرف میکنم احتمال میدم از داروهام باشه هر چند دکترم میگه ربطی نداره 

همسر خواهرتون از کی سرد شده ؟ یهویی بوده یا کم کم ؟ 

به شدت تحصیلکرده و داری پست و مقام هست ولی اولویت مادرش هست خیلی احترام می‌زاره به خانوادش احساس میک ...

جدا از سردی جنسی  رفتارش با خواهرتون چطوره ؟ اونم تغییر کرده ؟ مثلا بهش احترام میزاره ؟ خرجش میکنه؟