2777
2789
عنوان

مرد چهل و پنج ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 45 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

موردی که من میگم سردی از طرف اقا بوده

آقایون  چون یه طورایی  فاعل هستن سردیشون فاحش هست.

ولی خانوما  چون مفعولن و یکی مثل من حتی به روم نمیارم سرد شدم معمولا مشخص نمیشه .یا دیرتر مشخص میشه .

آقایون چون یه طورایی فاعل هستن سردیشون فاحش هست.ولی خانوما چون مفعولن و یکی مثل من حتی به روم نمی ...

سردی آقا ممکنه به خاطر پیر شدن خانمش یا تکراری شدن باشه ؟ یا علتش به خودش برمیگرده

45 سالگی تازه مردم ازدواج می کنن.

زنی باشید که دوست دارید باشید.زنی باشید که افتخار می‌ کند خودش است.زنی باشید که هرگز برای "خودش بودن" از کسی اجازه نمی‌گیرد.زنی باشید که انقدر عشق و شادی در وجودش دارد که هرگز آن را از دیگران نمی‌طلبد.✍🏽 #ریچل_هالیس

بیشتر ببینید
سردی آقا ممکنه به خاطر پیر شدن خانمش یا تکراری شدن باشه ؟ یا علتش به خودش برمیگرده

از نظر من امکان نداره از نظر تکراری شدن باشه .

یه مشکل اساسی  هست که باید مشخص بشه و البته خود آقا باید بخواد برطرفش کنه و اگر متوجه نیست خواهرتون بهش گوشزد کنه 

. همسر خواهرتون  دیابت نداره ؟ 

از نظر من امکان نداره از نظر تکراری شدن باشه .یه مشکل اساسی هست که باید مشخص بشه و البته خود آقا با ...

قبلا وزنش یکم بالا رفته بود رژیم گرفت همش پیاده روی رفت یا فوتبال همیشه مرتب و کت و شلوار اهمیت میده به خودش

از نظر من امکان نداره از نظر تکراری شدن باشه .یه مشکل اساسی هست که باید مشخص بشه و البته خود آقا با ...

به شدت تحصیلکرده و داری پست و مقام هست ولی اولویت مادرش هست خیلی احترام می‌زاره به خانوادش احساس میکنم خواهرم رو ارزش نمیده

قبلا وزنش یکم بالا رفته بود رژیم گرفت همش پیاده روی رفت یا فوتبال همیشه مرتب و کت و شلوار اهمیت میده ...

عزیزم ربطی نداره 

منم وزنم خوبه 

پیاده روی میرم 

آرایش میکنم و  مرتب و شیک پوشم ولی یهو سرد شدم

من دیابت دارم و  حدود سه ساله دارو مصرف میکنم احتمال میدم از داروهام باشه هر چند دکترم میگه ربطی نداره 

همسر خواهرتون از کی سرد شده ؟ یهویی بوده یا کم کم ؟ 

به شدت تحصیلکرده و داری پست و مقام هست ولی اولویت مادرش هست خیلی احترام می‌زاره به خانوادش احساس میک ...

جدا از سردی جنسی  رفتارش با خواهرتون چطوره ؟ اونم تغییر کرده ؟ مثلا بهش احترام میزاره ؟ خرجش میکنه؟