2777
2789
عنوان

لنز خریدم

75 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها ، من دوماه پیش یه لنز رنگی  خریدم با شماره ۳۲ ، و امروزم یه لنز طوسی خریدم شماره ۵۲, ولی اولیه شماره ۳۲ نازک تر بود ، بنظرتون کدوماش بهتره؟ و اوروجیناله؟؟ جفتش از یک برنده. 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

جفتش اکسیژن ویوه. از یک برندن

لنز هر چی نازک تر باشه بهتره چون اکسیژن رسانی راحت تر میتونه به سطح قرنیه انجام بشه. ولی دوتا لنز از یه برند معمولا اختلاف صخامت ندارن مگر اینکه یکیش مثلا ۳ رنگ باشه یکی تک رنگ باشه

گدای در خانه حسینم❤
لنز هر چی نازک تر باشه بهتره چون اکسیژن رسانی راحت تر میتونه به سطح قرنیه انجام بشه. ولی دوتا لنز از ...

اونی که ضخیم تره لنز سفیده. می‌ندازی تو چشم طوسی روشن میشه . ولی اون یکی که نازک تره طوسی بی رنگه.. الان ینی چی؟ کدوم چند رنگه؟؟؟

یعنی یکیش رنگی نیست؟

چرا اونی که نازک تره طوسی متوسطه ولی روش خیلی رنگ نداره. و اونیکه ضخیم تره سفیده تو جاییش .تا می‌زاری رو چشم طوسی روشن میشه. الان عزیزم کدوماشون چند رنگه؟

جفتشون طوسی آن . قاطی ندارن

خب پس تک رنگن. اونی که سفیدتره چون رنگش مشخص تره صخیم تره. درکل لنز هر چی نازک تر بهتر. و حواستون به عمرش باشه.

خیلی از مغازه ها و ارایشگرا لنزای یکبار مصرف زیبایی رو میگن ۳ ماهه اس

گدای در خانه حسینم❤