2777
2789

خانوما من ده ساله قارچ پوستی دارم واگیر نیست ولی 

روی بدنم لکه های قهوه‌ایی

یه عالمه متخصص پوست رفتم 

دو سال تمام فقط زیر نظر یکیشون بودم ولی بازم جواب نگرفتم 

نمونه برداری انجام دادم ثابت شد که بله قارچه 

روی گردنم هست بالاتنم خیلی برام سخته واقعا درسته دیده نمیشه ولی نمی‌خوام باشن 

الان چند ماهه هر چی دکتر رفتم دیگه شامپوها و پمادا جوابگو نیستن از بین نمیرن دیگه لکه ها انگار مقاوم شدن، میترسم روی صورتمم ظاهر بشن

از بینم نرن حداقل می‌خوام کنترلشون کنم کمتر شن 

نمی‌دونم چیکار کنم لطفا اگر متخصص یا فوق تخصص تهران میشناسید بگید 

یا حتی اگر شهر دیگه‌ایی هست و مشاوره آنلاین داره 

ممنون میشم کمک کنید 

خیلی نیاز دارم به کمکتون🙏🏻

منم پشتم لکه های قهوه ایی اندازه کف دست داره ، داره پررنگ ترم میشه .

پوست شرمم درماتیت سبوره هست 

امروز رفتم نوبت واسه فوق تخصص پوست بگیرم گفت ۶ ماه دیگه بیا

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من یکی از دوستام قارچ پوستی داشت حالا برای اون سفید بودن 

ولی خب به هر حال قارچ بود میرفت بیمارستان رازی 

اسم دکترشم نمیدونم 

بعد از سه چهار ماه خوب شد

🏊‍♀️🏋‍♀️🏃🏼‍♀️

ماکولار دارید؟ 

من مادرمم اینطوریه انگار ارثیه

کلا اعصابم چندروز خیلی بهم ریخته اینموشانس ماست 

من گاهی بدنم شروع میکنه خارش شدید در حد دیگه میخوام دیوونه شم

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
من یکی از دوستام قارچ پوستی داشت حالا برای اون سفید بودن ولی خب به هر حال قارچ بود میرفت بیمارستان ر ...

واقعا؟ منم تعریف رازی رو شنیدم میخواستم اونجا نوبت بگیرم گفتم بیام اینجا مشورت بگیرم ببینم چی میشه

مرسی که گفتی♥️

ماکولار دارید؟ من مادرمم اینطوریه انگار ارثیهکلا اعصابم چندروز خیلی بهم ریخته اینموشانس ماست من گاهی ...

نه برای من ماکولار نیست به من دکترا گفتن ریشه ارثی نداره

منم پشتم لکه های قهوه ایی اندازه کف دست داره ، داره پررنگ ترم میشه .پوست شرمم درماتیت سبوره هست امرو ...

ای بابا چقدر دیییر چه خبره 

برای من اندازه کف دست نیست اندازه بند انگشت ولی خیلی زیادن در حدی که کمرم از دور نگاه کنی انگار پوستش قهوه‌ایی شده خودم پوستم سفیده خیلی تو چشم میزنن

ینی دکتر فایده نداشت؟دکتر خوب پیدا کن

فایده داشت قبلا در حدی که چیزایی که میدادن استفاده میکردم ولی دوباره برمیگشت لکه ها ولی میگم که دیگه جواب نمی‌گیرم 

من یکی از شهرهای تهرانم به خدا اصلا دریغ نکردن خانوادم تمام دکترای پوست متخصص این شهرو من رفتم 

وقتی بهشون میگم ده ساله قارچ دارم خود دکترا در نگاه اول تعجب میکنن

ای بابا چقدر دیییر چه خبره برای من اندازه کف دست نیست اندازه بند انگشت ولی خیلی زیادن در حدی که کمرم ...

منم همسن شما بودم لکه های قهوه ایی ریز پراکنده بود بعد از چندسال و بعداز بارداری و .... تبدیل شد به تیکه های درشت قهوه ایی تیره .

منم اون موقع زیاد کار میرفتم و کلی دارو ترکیبی بهم دادن فقط کمی کمرنگ میشد بازم برمیگشت