2777
2789
عنوان

همکار دهه هشتادی بی ادب

| مشاهده متن کامل بحث + 3201 بازدید | 142 پست
کار نیست خواهرم، من ۱۰ سال اینجا سابقه دارمنمیشه که بخاطر یک مزاحم زحمات ۱۰ سالمه بریزم تو جوب

یعنی از ۱۹ سالگی داری کار میکنی اونجا ؟ 

دختره ۱۹ ساله نه لیسانس نه فوق جچوری استخدام شده؟! 

مطمنی ۲۹ سالته و متولد ۶۲ نیستی؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بله، این خانم مادرش کارگزینیه، پشتش گرمهیک بار برای اولین بار گفتم کمی آرامتر باهم برخورد کرد آدم چه ...

دیگه چاره ای جز تحمل نیست مگر اینکه بتونی بخشتو عوض کنی

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡

اونایی که رفتید تاپیک هاشو زیر و رو کردید تا نقطه ضعف بدست بیارید واقعا از خودتون خجالت بکشید 

اگه بهتون بی ادبی کرده جوابشو بدید به تاپیک های قبلیش و زندگی شخصیش چیکار دارید ؟

من برده داری را برانداختم ، به بدبختی انان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد آزاد باشند و آنان را نیازارند  #کوروش_بزرگ

دهه هشتادیا لال بشینن یه گوشه هم میگید افسرده ان کلا دنبال زیر بغل مار از دهه هشتادیا هستید !!

حالا دور از جون استارتر و جز ایشون 

نمیدونم چرا انقدر دشمنی با دهه هشتاد زیاد شده 

والا به خدا تو همه دهه ها ادم بی شعور هست 

جوگیره محلش نده

با من از کنکور و نهایی حرف نزن من سر نهاییام این میومد تو ذهنم: + به من میگن بتمنی✨دل نمیدم سرسری✨با لباسای بق بقی🤧😂دل میبرم از هرکسی✨دخترمووووو ناز پری✨ اسمت چیه؟؟؟ گلپری🙋🏻‍♀️✨                                                                  نی نی یار عزیزم میشه بفرمایی چرا تاپیکای من در لحظه نمیان و باید منتظر بمونم تا منتشر شود؟ میفرمایید چرا کامنتای من تو هر تاپیکی ارسال نمیشن و نیم ساعت بابد منتظر بمونم تا منتشر شود/:💔🤲🏻

بیشتر ببینید
دقیقا دهه هشتادی ها به تنها میتونن عالی عمل کنن ولی خب کار گروهی و مسئولیت پذیریشون ضعیفهخودمم دهه ه ...

موفق باشی عزیزم

شاید از سر حسادتش باشه، خدا عالمه

در هر صورت شوخی و جدی بودن تو محیط کار مکمل همن

نباید مزاحم کار مردم شد

من فکر میکردم شما دهه شصتی باشی بجز اسم کاربریت وایب دهه شصتی ها رو میدی

ترفند جدیده میزنن کاربری ۶۵ ۷۰ ۷۵ آدم فکر میکنه سنشونه، بعد که میپرسی میبینی خیلی کمتره فقط من سن واقعیم رو گذاشتم😂🤭😄

برخی خانمها قضاوتم کردید

برخی هم واقعا خوب و دقیق جوابم دادن

کسایی که یکطرفه به قاضی رفتید یادتون باشه محیط کار هم جدی بودن لازمه و هم گاهی مزاح

ولی نمیشه تمام ۸ ساعت تایم اداری بگن و بخندن و کار مردم اختلال ایجاد کنن