2777
2789
عزمزمه شما از دارو خوردن راضی بودی? اونقدر من رو می‌ترسانند که دو سه بار رفتم دکتر و کلی دارو خریدم ...

ارع بشرطی تشخیصش درست باشه برای من اس سیتالوپرام خیلی جواب بود خیلیییییی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر علایمی داری بگو من میفهمم

همینا بودن و میلل شدیدددد به خوابببب 

و تنها موندن (خوانش پریشی) هم‌ بود مال من 

زمانی که از تلف کردنش لذت میبری ، اون زمان تلف شده نیست🌌🌌🌌🌌

اوووووه همیشه یک بغض شدید داشتم الان اصلا یادم نمیاد کی گریه کرده باشم بشدت حراص داشتم از همه چیز ار ...

وای منم توهمین حالتم الانننن 

بی دلیل گاهی وقتهاازاطرافیانم بدم میاد ازشون دلخورم اونم بی دلیل 

درکنارش همش دارم فکر میکنم فکرای الکی حتی نمیتونم بخوابمم و همش خوابم میادددواسترس هم دارم و دلشوره یجورایی

فقط و فقط و فقط دارو

راستشو بخوای دارو هامو کامل کنار گذاشتمم 

خیلی عوارضش برام زیاد 

تهوع و معده دردای شدید و ...

زمانی که از تلف کردنش لذت میبری ، اون زمان تلف شده نیست🌌🌌🌌🌌

وای منم توهمین حالتم الانننن بی دلیل گاهی وقتهاازاطرافیانم بدم میاد ازشون دلخورم اونم بی دلیل درکنا ...

ارع همش از افسردگی هست اگه نخوری خوب نمیشی من سال به سال بدتر شدم چند سال درگیرش بودم نفهمیدم همین نی نی سایت یکم هوشیارم کرد اصلا باور نداشتم منی که انقد شاد و سرزنده بودم افسردگی بگیرم 

ارع همش از افسردگی هست اگه نخوری خوب نمیشی من سال به سال بدتر شدم چند سال درگیرش بودم نفهمیدم همین ن ...

منم تایپک تورو دیدم یکم شک کردم به خودم

ولی باور نمیکنم علائمش رو دارم ولی میگم شاید بخاطر تغییرات هورمونیه ولی میدونم طبیعی نیست