2777
2789
مظلوم و ساکتی تو خودت میریزی همه چیز رو ؟

بله 

همیشه هم بدبختی رو لایق خودم میبینم هیچوقت خوشبختی رو لایق خودم نمیبینم 

نا امید و دلگیرم 

هرکی هرچی میگه نمیتونم از خودم دفاع کنم میگم حقمه حتما اینطوریم که داره اینطوری میگه 

هرکی تخریبم میکنه میریزم تو خودم کل عمر و جوونیم داره با این حالات میره

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بله همیشه هم بدبختی رو لایق خودم میبینم هیچوقت خوشبختی رو لایق خودم نمیبینم نا امید و دلگیرم هرکی هر ...

من از هیچی لذت نمی‌بردم از همه چیز بشدت میترسیدم 

اووووو تا امید دلم سیاههههههههههههههههه انقد سیاه که قشنگ سیاهیش حس میشد ناامید بدبخت‌ترین آدم روی ز ...

وای منم انگار افسردگی دارم ولی مطمئن نیستم نمیدونم چمه

بیست چهارساعته بی حالم یکاری میخام بکنم دست و پاهام یاری نمیکنن همه بهم میگن چقدر شلی حوصله صحبت کردن رو ندارم

بعد یهویی مثلا میزدی زیر گریه بعضی مواقع؟

من از هیچی لذت نمی‌بردم از همه چیز بشدت میترسیدم

منم ،آخه کی تو این دنیا پیدا میشه از حرف زدن بترسه که من میترسم 

شما رفتی پیش روانپزشک؟؟

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
چرا دارو نمی‌خوری

عزمزمه شما از دارو خوردن راضی بودی? اونقدر من رو می‌ترسانند که دو سه بار رفتم دکتر و کلی دارو خریدم ولی بدون مصرف ریختم دور...ممنون میشم جواب بدب؟

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤

علایم جسمانیت چی بود

سردی مغزز احساس می کردم کلهه ام خشک شده دیگه چیزیو نمب فهمم و احساس نمی کنممم 

زمانی که از تلف کردنش لذت میبری ، اون زمان تلف شده نیست🌌🌌🌌🌌

وای منم انگار افسردگی دارم ولی مطمئن نیستم نمیدونم چمهبیست چهارساعته بی حالم یکاری میخام بکنم دست و ...

اوووووه همیشه یک بغض شدید داشتم الان اصلا یادم نمیاد کی گریه کرده باشم بشدت حراص داشتم از همه چیز ارع نمیتونستم تکونی برخوردم افتاده بودم گوشه خونه یمدت پاهام قدم هام سانتی متری شده بود تو خیابون من تو خیابون هم اشک میرختم راه میرفتم 

من وسواس دارم کمی

از اونورم خانواده ی داغون

نمیدونم چمه 

افسرده هستم یانه

دلم میخواد یه دستی به زندگیم بکشم

ولی نمیتونم

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞
بیشتر ببینید
من وسواس دارم کمیاز اونورم خانواده ی داغوننمیدونم چمه افسرده هستم یانهدلم میخواد یه دستی به زندگیم ب ...

علایم هر چی داری بگو من میفهمم من نوع حاد رو داشتم