شاید باورتون نشهههه میدونم هیچکی باورش نمیشههههه من چندین سال افسردگی داشتم غرق در افکار و نشخوار هایذهنی خودم بودم دوسال مداوم درگیر دکترهای مختلف بودم آخرش خودم متوجه شدم افسردگی دارم تا قرص افسردگی رو خوردم پاهام شروع کرد به منفجر شدن خلاصه وار بگم رفتم مغز اعصاب تا داروی اشتباهی داد خوردم زمین از شدت لرزش افتادم زمین و منو سریع بردن بیمارستان آرامش بخش زدن رفتم پیش دکترم همینجور که دستام رو میزدم در دیوار میگفتم آقای دکتر بدتر شدم دستام ناخودآگاه پرتاب میشد یک نیرو از درونم مثل برق بود تا داروی افسردگی رو داد خوردم کاملاااااااااااااااااااااااااااااااااااابه دو نیم شد زندگیم و همش درحال تفکیک قبل و بعد زندگیم شدم خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی عجیب بودم یک دوران خیلی عجیب رو گذروندم سال ۴۰۲ همش یا خواب بودم یا نگران یا مضطرب یا دل سیاهی یا درد پا یا گریه یعنی افسردگی که گرفتم فکر نکنم هر کسی گرفته بوده باشعهعهعهععهه تو جهنم مطلق بودم هیچکی اصلا نمیفهمه این حس من روووووو یادم نمیرععع میترسم دیگه بعد خوب شدنم برنگشتم تو اون خونه پیش شوهرم هر وقت برگشتم به امید خوب شدن زندگیم دوباره فرار کردم بیست بار از خونه خودم دارم فرار میکنم و شوهرم رو یا میزنم یا وسیله پرت میکنم یا جیغ میزنم که گلوم پارع میشع از شوهرم فرار میکنم یاد اتفاقات زندگیم میفتم مغزم دارع رد میده اخهههههههههههه چقد باید حالت خراب باشه هر ظلم و بی احترامی رو تحمل کنی مگهههههههه میشه همچنان هم عاشقش بودم و بغلش میکردم وای دارم دیوونه میشم وقتی به دوران افسردگیم فکر میکنم 💔💔😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮🙄😮
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وای منم توهمین حالتم الانننن بی دلیل گاهی وقتهاازاطرافیانم بدم میاد ازشون دلخورم اونم بی دلیل درکنا ...
ارع همش از افسردگی هست اگه نخوری خوب نمیشی من سال به سال بدتر شدم چند سال درگیرش بودم نفهمیدم همین نی نی سایت یکم هوشیارم کرد اصلا باور نداشتم منی که انقد شاد و سرزنده بودم افسردگی بگیرم