2777
2789
عنوان

منشی شدن

203 بازدید | 22 پست

یه اگهی پیدا کردم بعد نوشته بود اشنا به تزریقات و اینا ،من زنگ زدم گفت باید کامل بلد باشی من دوره رو گذروندم بلد هستم ولی تا به حال انجام ندادم یعنی موردی نبوده که من براش انجام بدم ترس و اینا هم اصلا ندارم ولی حرفای اون خانمه که پشت گوشی بود یه طوری بود انگار نمیخواد بعدا زنگ بزنه☹️ساعت کاریشم گفت از ۴بعد از ظهر تا ۱۰شب

حالا اگر زنگ زد بنظرتون خوبه برم؟

حقوقشم نوشته بود اداره کاری حتما بیمه هم داره ،ساعت کاریش یکم بد موقع هست 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وقتی مدرکش رو داری ترس چی داری. تو نت هم پر فیلم اموزش تزریق سرم و امپول.. برو تو کارش. موفق میشی 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

وقتی مدرکش رو داری ترس چی داری. تو نت هم پر فیلم اموزش تزریق سرم و امپول.. برو تو کارش. موفق میشی

نه ترس که اصلا ندارم تو این کارا اتفاقا اعتماد به نفسم بالاست ،بلد هم هستم تازه دوره یاداوری هم میذارن میتونم اونم شرکت کنم فقط مشکل ساعت کاریش و تحوه حرف زدن اون خانمه بود😂کاش زنگ بزنه بگه بیا