2777
2789
عنوان

منشی شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 22 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ترس که اصلا ندارم تو این کارا اتفاقا اعتماد به نفسم بالاست ،بلد هم هستم تازه دوره یاداوری هم میذا ...

زنگ میزنن. خودتم باز برو حضوری پیگیر باش. اره دوره یاداوری هم میزارن.. تایم مشتری درمانگاه بیشتر بعد از ظهره 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

اولش باید دوره ی کارآموزی بگذرونی .گمون نکنم هیچ مطبی بیمارش رو دست بی تجربه بده

والا دوره کاراموزی که نداشت وگرنه میرفتم ،اینا هم حتما فقط یه وردست میخوان هیچ توضیحی نداد بهم که

چطور دوره رفتی ولی تا حالا رو کسی امتحان نکردی؟!!!من خواهرم دوره که رفت تعریف میکرد رو همدیگه امتحان ...

اره رو همدیگه امتحان میکردیم ولی اینکه بخوام خارج از کلاس به کسی چیزی تزریق کنم یا سرم بزنم نبوده

زنگ میزنن. خودتم باز برو حضوری پیگیر باش. اره دوره یاداوری هم میزارن.. تایم مشتری درمانگاه بیشتر بعد ...

ادرس که نداد دو بار پرسیدم باید زنگ بزنم پیگیر باشم ان شاء الله زنگ بزنه 

ادرس که نداد دو بار پرسیدم باید زنگ بزنم پیگیر باشم ان شاء الله زنگ بزنه

ایشالاللوو

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹