2777
2789
عنوان

کتاب تست برای ریاضی و شیمی چی خوبه

195 بازدید | 56 پست

برای شیمی بین مبتکران و آیکیو موندم 

برای ریاضی نظرم آیکیو هست ولی نمیدونم با چه دبیری پیش برم 

چو تخت پاره بر موج رها رها رها من 🌊🕊

ایکیو فوق العاده سخته رتبه های برترم کمتر سراغش میرن

وقت گیره به دردم نمیخوره 

من خودم با خیلی سبز خوندم جفتشم

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید
ایکیو فوق العاده سخته رتبه های برترم کمتر سراغش میرنوقت گیره به دردم نمیخوره من خودم با خیلی سبز خون ...

من با خیلی سبز اصلا ارتباط نمیگیرم همه کتاباشو داشتم رفتم فروختم 

زیست آیکیو دارم بنظرم خوبه که 

چو تخت پاره بر موج رها رها رها من 🌊🕊

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من با خیلی سبز اصلا ارتباط نمیگیرم همه کتاباشو داشتم رفتم فروختم زیست آیکیو دارم بنظرم خوبه که

زیستشو نمیدونم

ریاضی خودم داشتم چرت بود

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید
ایکیو فوق العاده سخته رتبه های برترم کمتر سراغش میرنوقت گیره به دردم نمیخوره من خودم با خیلی سبز خون ...

وا ما به اکثر دانش اموزامون ایکیو پیشنهاد میدیم کتاب متوسطی هم هست خودمم دوران کنکور با ایکیو جلو میومدم 

نردبام هست که این ویژگی هایی که گفتی رو داره تازه نردبام ریاضی نرماله

ازدواج تو سن ۱۸ تا ۲۴ مثل ترک کردن یه مهمونی تو ساعت ۸ شبه که مهمونای خاص ساعت ۱۰ به بعد میان 

ریاضی ایکیو با کرمی 

شیمی 2 تا منبع جلو ببر اول مبتکران بعدش تیتانیوم ایکیو قدیمی شده برای شیمی

ازدواج تو سن ۱۸ تا ۲۴ مثل ترک کردن یه مهمونی تو ساعت ۸ شبه که مهمونای خاص ساعت ۱۰ به بعد میان 
وا ما به اکثر دانش اموزامون ایکیو پیشنهاد میدیم کتاب متوسطی هم هست خودمم دوران کنکور با ایکیو جلو می ...

برا ریاضی اصلا پیشنهاد نمیشه شما چطور پیشنهاد میدید؟

ریاضیه ایکیو رو اکثرا سراغش نمیرن

من خودم داشتم بشدت وقت گیر و سخت بود

بیشتر ببینید
برا ریاضی اصلا پیشنهاد نمیشه شما چطور پیشنهاد میدید؟ریاضیه ایکیو رو اکثرا سراغش نمیرنمن خودم داشتم ب ...

نمیدونم والا

خودم رتبه 200 بودم خودم و دوستام همه ایکیو رو کار کردیم رتبه برتر هم شدن دوستام

الان هم به دانش اموزا میگیم واقعا برترن توی همه ازمون ها 

ریاضی ایکیو خیلی متوسطه

برا ریاضی اصلا پیشنهاد نمیشه شما چطور پیشنهاد میدید؟ریاضیه ایکیو رو اکثرا سراغش نمیرنمن خودم داشتم ب ...

ریاضی تکمیلی و هرکول رو شاید بشه بگی سخت و وقت گیر ولی ایکیو نه

نمیدونم والاخودم رتبه 200 بودم خودم و دوستام همه ایکیو رو کار کردیم رتبه برتر هم شدن دوستامالان هم ب ...

منم رتبم حدود رتبه شما بود

من چن جا دیدم اصلا پیشنهاد نکردن

موفق باشید چ رشته ای میخونی

بیشتر ببینید
منم رتبم حدود رتبه شما بودمن چن جا دیدم اصلا پیشنهاد نکردنموفق باشید چ رشته ای میخونی

عه موفق باشین کنکور چه سالی کجا میخونین 

دندون

عه موفق باشین کنکور چه سالی کجا میخونین دندون

عزیز دلی

تهران

فیزیو

۱۴۰۲

بیشتر ببینید