2777
2789

از فکر و خیال 

ترس از آینده نامعلوم

بیکاری

بالا رفتن سن

بی پولی

آینده نداشتن

راحت نبودن تو خونه پدری

پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیدی توام؟!!!!! خیلی چیز عجیبیه اصلا معلوم نیس چیه

آره بارون که میبارید بیرون قدم میزدم عاشق رعد و برقم چند باری دیدم هی منتظر صداش شدم نیومد

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
بیشتر ببینید
دیدی توام؟!!!!! خیلی چیز عجیبیه اصلا معلوم نیس چیه

کدوم شهرید مگه؟

صدای رعد نداره؟

پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....
بیشتر ببینید
از فکر و خیال ترس از آینده نامعلومبیکاریبالا رفتن سنبی پولیآینده نداشتنراحت نبودن تو خونه پدری

مگ چنسالته دختر 

البته خب این فکرا طبیعی ام هست فکر کنم هممون داریم همیشه 

ولی خب همه چی درست میشه انشالله 

چه عقده ای شدن این اساتید دانشگاه فعلا بخواب تا فردا خدا بزرگه

خیلی 

همین الان چنتا از هم کلاسیام بار دومه برداشتن این واخدو 

اونوقت من ازاول ترم تاالان تو خواب زمستونی بودم🥲