2777
2789

قبلا راجب این موضوع فکر کرده بودم الان حس میکنم واقعیت انگار بعضی کار ها جز سرنوشتمون و برنامه ریزی کردن برامون ‌(این بگم منظورم این نیست که تلاش نکنیم و سرنوشت بپذیرم) 

مثل این میمونه که دلیل اومدن ‌مون به این زمین و اینکه به دنیا اومدیم و الان چرا زندگی می‌کنیم، یه چی تو همین موضوع

زندگیم فقط دو حرف خواب خواب..!

از قبل همه چی نوشته شده تو تقدیرمون من اینو کامل باور دارم بخصوص تو ازدواج و راه زندگی میگن قبل اینکه بدنیا وارد شیم خدا از اول سرندشتمونو تا آخرو نشونمون میده میگه اینه سرنوشتت میخوای بری ب اون دنیا و اگر راضی شده باشیم وارد میشم 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

از قبل همه چی نوشته شده تو تقدیرمون من اینو کامل باور دارم بخصوص تو ازدواج و راه زندگی میگن قبل اینک ...

آره من شنیدم و چند جا خوندم. همش میگم چقدر خر بودم😂.. گاهی واقعا کم میارم جلو مشکلات

قبول دارممثلا من ۱۷ سال هست بیمار شدم خوب من که دلم نمیخواست همچین اتفاقی برام پیش بیادسرنوشت هست دی ...

انشاءالله خوب بشید. قوی باش، بیماری های زیادی هستن که درمان شدن 

آره من شنیدم و چند جا خوندم. همش میگم چقدر خر بودم😂.. گاهی واقعا کم میارم جلو مشکلات

دور از جونت اگر سرگذشت منو تو این ۳۱سال بشنوی هرچی دم دستت بودو سمتم مینداختی میگفتی خاک توسرت چی چجور قبول کردی بخدا منم تو شک هستم ک چرا قبول کردم من نوزاد بودم چادرگیرمیگنه تو تایر خلاصه مامانم پرت میشه و چندمتر کشیده میشه یکی دوماه پیش ب مامانم میگفتم خداچی میخواسته چرا من باید انقدر زجر بکشم چرا اونموقع نمردم انقدر مامانم دعوام کرد کفر نگو بخدا دلم انقدر بحال خودم میسوزه میگم چرا باید همچین سرنوشتی داشته باشم ک هی فکر مرگ کنم تازودتر زیر خروارها خاک راحت بخوابم 

دور از جونت اگر سرگذشت منو تو این ۳۱سال بشنوی هرچی دم دستت بودو سمتم مینداختی میگفتی خاک توسرت چی چج ...

آدم اشتباه میکنه من خودم اشتباهات زیادی کردم که روح و روانم خراب کرده. برای پدر و مادر واقعا درد بزرگیه از دست دادن فرزند. 

انشاءالله همیشه خوش باشی که فکر مرگ سراغت نیاد.