2777
2789

اسباب بازی کلا خوبه 

ولی به نظرم وسایل آرایشی شاید باعث شه بخواد  واقعیت هم ازش استفاده کنه یا درگیر زیبایی با آرایش بشه نه خوب نیست 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
بیشتر ببینید
اسباب بازی کلا خوبه ولی به نظرم وسایل آرایشی شاید باعث شه بخواد واقعیت هم ازش استفاده کنه یا درگیر ...

دقیقا منم برای همین پرسیدم گلم . چون مدتیه گیر داد رژ میخوام باباشم متنفره از ارایش راصیش کردم بچه ست ی رژ بی رنگ بخریم . حالا لحظه لحظه داره ازش استفاده میکنخ. منم نمیخوام دغدغه اش ارایش کردن باشه گلم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا منم برای همین پرسیدم گلم . چون مدتیه گیر داد رژ میخوام باباشم متنفره از ارایش راصیش کردم بچه س ...

من خواهر 13 ساله یه لاک بخره در روز 3،4 باز ازش استفاده میکنه پاک میکنه دوباره میزنه یعنی هنوز استفاده درست رو یاد نگرفته 

ازش بپرسین یا بازی فکری 

اونم کاربر هم گفتن اسکیت 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
بیشتر ببینید

یه وسیله ورزشی بخر مثلا توپ والیبال یا تنیس یا بدمینتون اسکیت ببرش کلاس 

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید
با میز آرایشی موافق نیستم اتفاقا دو ماه دیگه تولد بچه منه ۶ سالشه میخوام میز تحریر با چراغ مطالعه ...

ای جانم تولدش مبارک.

اخه دخترم میز تحریر داره .

نظرتون چیه از این مبل های عروسکی تختخواب شو بخرم واسش قیمتش ۱ و دویسته خوبه؟

اخه چجور راضیش کنم وقتی دوستان توی مهدش انواع لوارم ارایش میارن مهد

چه بد از الان دارن فرهنگ سازی رو جا میندازن که ظاهرمهمه ظاهرش باب میلش نیست اعتماد به نفسش کم میشه تا میتونی ازش تعریف کن بزار بدونه بدون این چیزا زیباست و لوازم آرایشی فقط برای مراسمایی مث تولد یا عروسی خوبه استفاده بشه نه بقیه جاها

عروسک

من نذر کردم خیلی ها رو خیاط کنم آدرس امضامه  اینستاگرام @nargesi.mosavi آموزش خیاطی رو از پایه جزء به جزء دارم یاد میدم بدون هیچ دستمزدی ،   هیچ جا این دوره رو از صفر رایگان آموزش نمیده ، اومدی پیجم لایک کن کامنت بزار تا انرژی بگیرم 🌹♥️

بیشتر ببینید