2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ببین منم یمدت صدای پاشونو میشنیدم، قبل خواب تمام دستورات مستحب روایت از پیامبر رو انجام میدم، دیگه ص ...

صدا کاش بود از جلو چشم رد میشن بخدا شبا میترسم بخوابم ب هر کی میگم یا می‌خنده یا میگه نگو ی وقت میگن جنی چیزی 

اینارو میگم

۳ تا توحید

۱ ناس

۱ فلق

۱ کافرون

سه بار الحمدلله رب العالمین

سبحان الله والحمدلله و لا اله الا الله والله اکبر

صلوات بفرست

برای مومنین و مومنات دعای خیر کن

دعا برای خودت و خانوادت

دستتو بذار روی قلبت، 

اینارو بگو 

یازهرا یازهرا یازهرا

یا امیرالمومنین یا امیرالمومنین یا امیرالمونین

یا حسن یاحسن یا حسن

یا حسین یا حسین یا حسین

یا ابولفضل العباس یا ابولفضل العباس یا ابولفضل العباس

یا رسول الله یا رسول الله یا رسول الله

یا صاحب الزمان یا صاحب الزمان یا صاحب الزمان الغوث و الامان، ادرگنی یا صاحب الزمان ادرکنی

یه آیت الکرسی هم بخون و بخواب

.

برای محکم کاری دعای ابی دجانه پرینت بگیر، توی همه اتاقا یه دونه بذار

صدا کاش بود از جلو چشم رد میشن بخدا شبا میترسم بخوابم ب هر کی میگم یا می‌خنده یا میگه نگو ی وقت میگن ...

خب چشم سومت باز شده، از یه ادم کاربلد بپرس چیکارکنی چشم سمت بسته بشه، وگرنه برا ماهم اطرافمونن ولی ما نمیبینیم

صدا کاش بود از جلو چشم رد میشن بخدا شبا میترسم بخوابم ب هر کی میگم یا می‌خنده یا میگه نگو ی وقت میگن ...

چه شکلی ان؟

دارم میگم منولایک نکن.چرااالایک میکنی بابامن حالم بدمیشه سه ساعت بیام اعلانوبازکنم ببینم نوشته طرف پست شماراپسندید

خب چشم سومت باز شده، از یه ادم کاربلد بپرس چیکارکنی چشم سمت بسته بشه، وگرنه برا ماهم اطرافمونن ولی م ...

نه فک نکنم می‌دونی عین یه سایه از جلو چشمم رد میشن خودشونو تا حالا ندیدم چه شکلین‌ علتش چی می‌تونه باشه 

خب چشم سومت باز شده، از یه ادم کاربلد بپرس چیکارکنی چشم سمت بسته بشه، وگرنه برا ماهم اطرافمونن ولی م ...

چرا اینو گفتی یعنی چی اطرافمونن سکتمون نده دیگه اه بزار فک کنیم وجود ندارن😔

اگه بسم الله ایه الکرسی اینا بهشون کار نمیکنه،احتمالا اصلا نیست و تو داری خودت حس میکنی عزیزم

اسکیزوفرنی زیاد شنیدم همین حالت ها اگه وقتشو داشتی مراجعه کن به روانشناس 

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋اینجا واسه تبادل نظر، پس اگه با نظر من مخالفی و توی تاپیک تو نظر ندادم ریپ نزن/اقایون درخواست دوستی ندید لطفا