🌴🥀🌴🥀🌴🥀🌴🥀🌴🥀🌴🥀
#تجربه_حاجتروایی_از_ذکر_ان_شا_لله
✍️سلام اعضای محترم تجربه من در حاجتروایی و حل مشکلاتم کلمه «ان شاء الله» هست
بارها تو زندگی ام تجربه کرده م که برای هر کاری، هرچند کوچک، اگه ان شاءلله نگم، انجام نمیشه... اصلا یه جوری میشه که خودم کلافه میشم .. بعد فکر میکنم.. یادم میاد که آره، ان شاء الله نگفته بودم وقتی قصد انجامشو داشتم.
دوستان هر وقت خواستید کاری کنید، حتما ان شاء الله بگید کارهاتون رو روال میفته و سریع و راحت حل میشه
👈پروردگار کریم در آیات 23 و 24 سوره کهف سفارش میفرماید: «وَلَا تَقُولَنَّ لِشَیْءٍ إِنِّی فَاعِلٌ ذَلِكَ غَدًا إِلَّا أَن یَشَاء اللَّهُ ...»؛ و هیچگاه با قاطعیت مگو که فردا چنین کاری را انجام خواهم داد، مگر آن که آن را وابسته به خواست و مشیت پروردگار نمایی.
👈از پاره ای از روایات استفاده می شود که اگر کسی سخنی را در مورد آینده بدون " ان شا الله " بگوید خدا او را به خودش وا می گذارد واز زیر چتر حمایت خود بیرون می برد!
👈حد یثی از امام صادق علیه السلام : آن حضرت دستور داده بود نامه ای بنویسند - هنگامی که نامه پایان یافت و به خدمتش دادند ملاحظه کرد " ان شا الله " در ان نیست !!! حضرت فرمود : { شما چگونه امیدوار بودید که این نامه به پایان برسد - در حالیکه " ان شا الله " در ان نیست ؟! نگاه کنید در هر جای آن نیست بگذارید
👈در احادیث متعددی که در تفسیر این آیه از اهل بیت علیه السلام نقل شده بر این نکته تاکید گر دیده که حتی اگر پس از گذشتن یک سال به خاطرتا ن امد که " ان شا الله " نگفته اید جبران کنید وآن را بگویید !
🍂@hajatravai313🍂
🥀🌴🥀🌴🥀🌴🥀🌴🥀🌴