2777
2789
عنوان

روتین های معنویتون رو بگید

173 بازدید | 18 پست

این همه روتین پوستی دارین، از رو معنویتون هم بگید چه کارایی میکنید؟ برای روحتون

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 
بیشتر ببینید

خواب خواب

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
بیشتر ببینید

یک حزب قرآن

زیارت عاشورا

نماز های روزانه

کتاب

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با طبیعت و اب و هوا ارتباط میگیرم ، به حیوانات کمک میکنم ، با فرشته های نگهبانم ارتباط میگیرم ، نشونه هارو دنبال میکنم ، با خدا حرف میزنم و شکر میکنم ..

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
بیشتر ببینید

یه جز قرآن 

سوره واقعه 

نماز استغفار 

یا جواد الائمه ادرکنی 

دوری کردن از آدمای ناجالب هر چه بیشتر بهتر 

دوری از گناه 

از بعضی کاربرا یه رفتارایی میبینم که ..❌خب دلایل متفاوته 👈نیاز به دیده شدن 👈نیاز به تایید دیگران 👈عدم اعتماد بنفس 👈حسادت و..❌❌لا به لای همه این خودخواهی ها یادمون باشه دلی رو نشکونیم ❌چون عقاید ،لایف استایل، نوع پوشش، طرز تفکر،حتی پروفایل،،،دیگری و نمیپسندیم❌اجازه نداریم دل کسی رو بشکونیم ❌ما نمیدونیم چقدر زندگی به دیگری سخت گرفته ❌👈سخت ترش نکنیم ❤تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بیشتر ببینید

شکرگزاری

هرشب قران

کتابای خوب

یه شهید گمنامی هست که گاهی میرم سر خاکش، اسمشو گذاشتم شاهد😍

هرماه یه بار حرم، هرهفته پنجشنبه ها زیرگذر حرم و با امام رضا حرف میزنم

چله میگیرم، واسه ترک چیزایی که دوس ندارم. اضافه شدن چیزایی که دوس دارم و...

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!

موقع ظرف شستن حدیث کسا کوش میدم صلوات می‌فرستم 

چله برمیدارم نماز نافله مغرب میخونم 

نماز استغفار نماز والدین 

الحمدالله کما هو اهله میگم سوره های قرآن میخونم 

با خدا حرف میزنم 

گوش دادن پادکست 

مدیتیشن 

یوگا 

تمرین های شکرگزاری 

کنترل ذهن

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

بیشتر ببینید