2777
2789

هر ماه ده تومن میده بعد دو تومن به من نمیده چون شوهرم باباش تو ی چیزی شریکن باباش ی دانگ بهش داده و همه پول شوهرمو میکنه میخوره ازدواج کرده شوهرش تهرانه چسبیده به ما خونه مادرشوهرمه نمیره تهران میگه منتظرم کار شوهرم بیارن اینجا ی ساله اینجاس ی بچه هم داره خرج بچشم اینا میدن لباس اسباب بازی شوهرشم هرچی پول در میاره به این میده پول از پدرشوهرمم میگیره از شوهرمم از شوهرشم اونم پولای هنگفت انصاف نداره شوهرمم اونو دوس داره انگار اون زنشه سرشو میزاره پاش میخوابه خیلی بدم میاد از دوتاشونم به حرف من گوش نمیده به من پول نمیده نمیتونم حذفش کنم دو دیقه با مادرشوهرم حرف میزنم میپره وسط وزیر وکیلم شده جواب میدمم میگه دعوا داری فایده نداده میگمم چرا میگیری نیاز داریم حقمه بابام ی دنگ به من داده

تیغ زنه همه رو تیغ میزنه دیکاتوره سرشو کرده تو باسنم  برای خونم فرش انتخاب میکنه که عوص کردم نمیره خونه زندگیش ولمون نمیکنه کارش دخالته اعصابمو خورد میکنه وزیر وکیله عروسیمو زهرمار کرد نذاشت خرجم کنن پولارو خرج خودش کرد حسود خانوم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

میرم دعا نویس از ی طرف برادرشوهرمم شریکه به اون پول نمیده شوهرم زیاد برای زنش لباس عید نخرید و التماس میکرد به پدرشوهرم دانگشو با پول بهش بده که مجانی به خواهرشوهرم داد شد بلای جونمون

لب کلام مشکل از خواهرشوهرت نی مشکل از شوهرته من شوهرم خیلییی وابستگی ب خانوادش خواهراش مادراشو داره ولی داداشم نه سعی میگنه مستقل زندگی کنه بازنش ببین بحث ترتبیت هس

به خوشی بیای دلبرم
لب کلام مشکل از خواهرشوهرت نی مشکل از شوهرته من شوهرم خیلییی وابستگی ب خانوادش خواهراش مادراشو داره ...

اره ولی خواهرشوهر چرا نمیره خونش چرا چسبیده بهمون چجور دلش میاد پولمونو بخوره حروش بشه از بینیش مث خون بیاد

میرم دعا نویس از ی طرف برادرشوهرمم شریکه به اون پول نمیده شوهرم زیاد برای زنش لباس عید نخرید و التما ...

دعانویس؟؟؟؟؟

اون کارش بده ولی تو دیگه چقدر بدجنسی😐

کاربری مال ۲ نفره🦥
چقدر از خواهرای اویزون بدم میادوقتی میبینی داداشت ازدواج کرده کرم نریز دیگه اه

من تازگی خواهرشوهر شدم یجاهای عروسمون خیلی دورو در میاد یا سیاست زیاد داره بدم میاد ولی مثلا زنگ بزنم بگن بیرونیم سریع تلفنو قطع نیکنم حس اضافی بودنو دارم حالا بالعکس خواهرشوهرخودم تا میفهمید شوهرم خونس یا پیش ماس مکالمشو ۱۰ دقیقه ربع ساعت کش میداد خاگ توسر

به خوشی بیای دلبرم
اره میرم دعا نویس بگم گمشه پیش شوهرش شراکت بهم بخوره پول نده شوهرم بهش

واقعا خدا ازت نگذره الهی😐بعد میگید چرا تو زندگیمون بدبخت شدیم

خودتون خودتونو بدبخت میکنید با این کاراتون

متاسفم برات مطمئن باش اول زندگی خودتو نابود میکنه

کاربری مال ۲ نفره🦥

بیچاره هما چی میکشه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید