2777
2789
عنوان

من هیچ هدفی تو زندگیم ندارم کی اینطوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 41 پست
من شرایط شمارو داشتم و حتی بعد ازدواج فهمیدم شوهرم اونی نبود ک تظاهر میکرد واقعا شکستم بشدت سرد بود ...

حرفتون درست کلاس یوگا میرم اما باز خیلی تایم اضافه دارم میخوام برم سرکار شوهرم نمیزاره 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اره اما به چی

داستان و کتاب بنویس، خیاطی کن، نقاشی بکش، تریکوبافی از گوگل یادبگیر خیلی اسونه، قلاب بافی، پرورش پرنده و گل ، درست کردن انواع ترشی،مربا و لواشک و ....، انواع غذا ، زبان ، به هرحال باید یه تغییری به خودت بدی ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
میدونی دوست ندارم زیاد توخونه باشم حالم خراب میشه

تو شهرای کوچیک بخوای زیاد هم بری بیرون بدتر حالت گرفته میشه چون محیطش خاله زنکیه

اگر حیاط داری حیاط خونتو صفا بده یا تراس رو

و آخر هفته ها هم با همسرت صحبت کن ناهار ببرید دشت و کوه

من هم تهران زندگی میکنم هم شهرستان

شهرستان اصن زیاد بیرون نمیرم،فقط آخر هفته ها میرم طبیعت. محیط هاییش که آدم اونجا باشه انرژیمو میگیره

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
بیشتر ببینید
حرفتون درست کلاس یوگا میرم اما باز خیلی تایم اضافه دارم میخوام برم سرکار شوهرم نمیزاره

کلاس هنری برو باورکن یکم خیاطی بلدباشی و یکم ارایشگری خیلی جلویی از امثال من ک بلدنیستیم یا مثلا ی رشته مثل والیبال یا ایروبیک برو و ادامه بده تامربی بشی بعدا راضیش میکنی توباشگاه کارکنی

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
منم بیشتراوقات گریه میکنم

انشاالله خدا مشکلت را حل کنه ولی بهتره که با واقعیت های زندگیت کنار بیای و بیشتر روی داشته هات و نعمت هات تمرکز کنی 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
من هم تقریبا اینطوری ام البته تقریباچیکار کنی؟ به خودت اهمیت بده خودت رو دوست داشته باش برای خوشحال ...

اتفاقا اون اخری بنظرم مهمه چون به زندگی معنا میده من همه این کارارو میکنم اما تهش میگم چقد بد که راکد موندم

انشاالله خدا مشکلت را حل کنه ولی بهتره که با واقعیت های زندگیت کنار بیای و بیشتر روی داشته هات و نعم ...

انشالا مشکل همه حل بشه

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
تو شهرای کوچیک بخوای زیاد هم بری بیرون بدتر حالت گرفته میشه چون محیطش خاله زنکیهاگر حیاط داری حیاط خ ...

اره محیط کوچیکه اصلا دوری از خانوادم اشتباه بود وگرنه به این روز نمیوفتادم

داستان و کتاب بنویس، خیاطی کن، نقاشی بکش، تریکوبافی از گوگل یادبگیر خیلی اسونه، قلاب بافی، پرورش پرن ...

تریکو بافی خیلی قشنگ ولی لامصب کلاف هاش گرونن

من قلاب بافی رو امتحان کردم و واسه خواهر زاده‌م وقتی به دنیا اومد یه کیسه خواب و تولد یک سالگیش یه سویشرت خوشگل بافتم

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️