2777
2789

بعد ازدواجم از خانواده دور شدم افتادم یه شهر کوچیک چند ماه تلاش کردم باردار شم از تنهایی دربیام باردار نشدم هنوز شوهرم صبح میره شب میاد ن دوستی ن همسایه ای هیچ ادمی به شرایط من چیکار کنه حالش خوب شه

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان با وجود گوشی و اینترنت دیگه حوصله آدم سر نمیره

بشین دوره های مهارت آموزی، خودشناسی ببین

زبان بخون با کانال ها

پادکست گوش بده

کلی کانال یوتوب و تلگرام هست که میشه ازشون یاد گرفت

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
بیشتر ببینید

من شرایط شمارو داشتم و حتی بعد ازدواج فهمیدم شوهرم اونی نبود ک تظاهر میکرد واقعا شکستم بشدت سرد بود و همش سایه سنگین مادر وپدرش رو زندگیم بود باورت نمیشه فردا شب عروسی اومدن خونمون موندن تا۳ماه!حتی رابطه درستی نداشتم باشوهرم یعنی نمیزاشتن تلپ شدن خونه ما و مارو چک میکردن!بعد۳ماه چندتا اقوام ب روشون آوردن ک عروس و پسرت تازه ازدواج کردن بزارید راحت باشن که رفتن !افسرده شدم کسی نبود درست راهنماییم کنه ولی من ب شما میگم حتما یه کلاس هنری و باشگاه بنویس توخونه نمون که افسرده میشی بچه میاد عجله نکن روحیه تو بساز که بچه اومد و همش توخونت بودی داغون نشی

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

من هم تقریبا اینطوری ام البته تقریبا

چیکار کنی؟  به خودت اهمیت بده

خودت رو دوست داشته باش

برای خوشحال شدن منتظر اتفاق یا آدم خاصی نباش خودت خودت رو خوشحال کن

کارهای مورد علاقه‌ت رو در طول روز مثلا 30 دقیقه انجام بده

از خونه برو بیرون قدم بزن

با ادم های انرژی مثبت جدید آشنا شو(البته سریع صمیمی نشو که پشیمون نشی فقط در حد گپ زدن و انرژی مثبت دادن و گرفتن)

و در آخر هم سعی کن یه هدف که زندگیت رو خراب نکنه پیدا کنی من هنوز این آخری رو نتونستم پیدا کنم😁

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️