2777
2789

فقط بخاطر بچه یسالم دارم تحملش میکنم

کاش میشد یجور نجات پیدا کرد اززندگی و رابطه کوفتی

خیلی خستم

شاید بگین توکه دوسش نداشتی بچه نمیاوردی که یدبختش کنی

من شوهرم ازاول یه ادم گند بود بارها خواستم طلاق بگیرم نذاشت باهرزوری که بود  بهشم بارها گفتم من ازآدمی نثل تو عمرا بچه نمیارم ک اونم بدبخت کنم زندگی من همش،جنگ و دعوا بود 

بارها مشاور رفتیم 

مشاور بارها بهم قول داد که ادمش میکنم تو بطلاق فک نکن

چندسال اززندگیمون گذشت بعد کلی عذاب و سختی اخلاقشو تغییر داد آدم شد انقد خوب شده بود و هوامو داشت که همه حسادتمو میکردن خیلی خوب شده بود انقد که دیگه گفتم الان وقتشه بچه بیارم دیگه خیالم ازهر بابت ازش راحت بود

باردارشدم بارداریمم عالی بود خیلی هواموداشت بفکرم بود خیلی توجه میکرد بهم

تا گذشتو زایمان کردم

اما بمحضی ک از زایشگاه مرخص شدم شد یه ادم دیگه

دقیقا از لحظه ای ک اززایشگاه مرخص شدم

توراه جنگامون شروع شد روزگارم جهنم شد

یروزخوش ندیدم

بقدری روبچه حساسه ک زندگیو بهم جهنم کرده

متنفرم ازاین مرد عوضی که منو اینجوری اسیر زندگی کرد

انقد دلم میخواد اززندگیش برم اما بخاطر بچه یسالم گیراین زندگیم

خیلی احساس خستگی میکنم

حوصله خودمم ندارم

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دقیقا منم از همین ازدواج میترسم ک نکنه یوقت عوض بشه خرش از پل بگذرهجسارتا شما شغل و تحصیلات دارید؟

اره شاغل بودم اما چون نخواستم شوهرم تن پرور باربیادو چشمش بدست زنش باشه نرفتم سرکار

لیسانس دارم

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
اره شاغل بودم اما چون نخواستم شوهرم تن پرور باربیادو چشمش بدست زنش باشه نرفتم سرکارلیسانس دارم

خاله منم وضعیتش مثل شما بود اما چون حمایت خانواده داشت الان بهترین خونه زندگی داره

دقیقا منم از همین ازدواج میترسم ک نکنه یوقت عوض بشه خرش از پل بگذرهجسارتا شما شغل و تحصیلات دارید؟

دوتا چشم داری چارتا دیگم قرض کن بعد انتخاب کن

ازدواج لعنتی مثل دوستیا نیست که بای بدی و تموم بشه همه چی یه شبه

اسیرمیشی زنجیری بپات وصل میشه ک خلاصی ازش اصلا راحت نیست

وقتی مجرد بودم فک میکردم طلاق گرفتن راحته اما گیر من یه ادم زبون نفهم کنه چسبیده که ول کن من نیست نمیتونم ازدسش راحت شم

حتی حاضرم قید همه چیمو بزنم بازم ول کنم نیست

خاله منم وضعیتش مثل شما بود اما چون حمایت خانواده داشت الان بهترین خونه زندگی داره

خوشبخت باشن الهی

وای توام منی

منم با وجود اینکه با یکیم و دوسشم دارم و حتی دوست دارم باهاش اردواج کنم مطمئنم پیشنهاد بده ترس عین خوره بیشتر میافته تو وجودم....

دوتا چشم داری چارتا دیگم قرض کن بعد انتخاب کنازدواج لعنتی مثل دوستیا نیست که بای بدی و تموم بشه همه ...

بله اطرافیانم هرکی میبینم ازدواجش ناموفق بوده به جز دو سه نفر سر همین چسبیدم ب درسم و کار خانوادمم هی میگن چرا ازدواج نمیکنی ترشیدی موندی رو دستمون ولی من فقط ۲۱سالمع