2777
2789
عنوان

خیلی خسته شدم از رابطم اززندگیم ازشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 49 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وقتی گیریه ادم روانی بیفتی افسرده هم میشی عصبی هم میشی روانیم میشیروحو روانم کلانابودشدهمن ی ادم خیل ...

درسته ولی افسردگی بعد زایمان شایع هست و سطح تحملت خیلی پایین میاد 

عزیزم یکم درمان کن و تراپی برو و برای طلاق عجله نکنی

وقتی میگید درست شده بود مطمئنا چن سال نمیتونسته ادادربیاره بخاطر شما حاضر ب تغییر شده....بعد بچه هر ...

عزیزم من نیستم ک فقط ب بچه توجه کنم

اول تایپیکم گفتم شوهرم بشدت حساسه روبچه سرهمین رابطمونو بگند کشیده

بخاطر بچه بمن بی احترامی میکنه خیلی گیرای بیخود میده چیزایی ک بهش ربط نداره 

خیلی رواعصابه

ن تنها من دوروبریاشم تجربه داشتن منو میبینن میگن خدابهت صبربده میدونن چه شخصیت بدی داره

خیلی غیرقابل تحمله 

نمیدونم ازدسش چکار کنم

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
زندگیو داره هم برا شما زهر میکنه هم برا خودش آدم مگه چقدر تو این دنیاست ک بخواد این همه اذیت شه واقع ...

قربون دهنت خوب ادمو درک میکنی

والا ادم درستی نمیشناسم دعا هم مگه چقد اثرمیکنه 

شنیدم زیاد ک بری دعا بنویسی رو بختت سنگینی میکنه چله میفته بهت بعد خود همین هم میشه مشکل دیگه

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
واااااااااای سر همین ازدواج سنتی وحشت دارم حس میکنم طرف اینقدر بی عرضه یا مشکلی داره ک مادر و ابجیش ...

دقیقا ادمایی که مشکل دارن میرن سمت ازدواج سنتی

فقط زن بدبختو پاسوز میشه توزندگی

پدرم بشدت دیکتاتور و ترسوعه تک دخترم همش میترسه من بمیرم یا بلایی سرم بیاد خیلی وابستس اصلا جای دور ...

ای جان دلم اینجوری هم شرایط،برات سخت میشه که

خدا براشون نگهت داره

تک بچه ای اره؟

درسته ولی افسردگی بعد زایمان شایع هست و سطح تحملت خیلی پایین میاد عزیزم یکم درمان کن و تراپی برو و ب ...

عشقم یسال اززایمانم گذشته

مردی ک عوض اینکه درکت کنه کمکت باشه مراعات حالتو کنه همکاری کنه باهات تو تربیت بچه 

برعکس گند بزنه به حالت هی گیر بده دعوا راه بندازه مگه میشه ادم حالش خوش باشه 

حالتم بدباشه نه انرژی خوبی ب بچت میرسونی نه بچه درستی میتونی باربیاری نه اعصاب برات میمونه 

همش شبوروز جنگ 

خسته میشی دیگه

ب خیلیا از حرفاش بی توجه باش ایشالا ک درست بشن

کاش بابی توجهی ردشه بره این تا دیونت نکنه ول کنت نیست که 

آروم بودنی همه حس و حالاتو بهش بگو

اصلا نمیشه حرف زد باهاش عین ادم

فوری ازکوره درمیره باخشونت جوابتو میده

حوصلشو ندارم

دقیقا ادمایی که مشکل دارن میرن سمت ازدواج سنتیفقط زن بدبختو پاسوز میشه توزندگی

اخه اینایی ک باهاشون رل میزنن یا میکن مامانم مشکل داره میخواد دختر خالم بگیره یا میگ الان کی ازدواج میکنه یا الکی زر میزنه ازدواجیه