2777
2789

مامان من‌تو این زندگی جوونیشو گذاشته 

ولی بابای من نفهم ترین مردیه که دیدم هیچجوره راضی نمیشه 

همیشه ناراضیه همه اخمو بخوای یچیزی بگی فحش رکیک میده داد میزنه 

به مامانم تهمت خیانت زده به خدا قسم تهمته مامان بیچاره من اصلا اهل این حرفا نیست الهی بمیرم براش 

برگشت بهش گفت تو با شوهرخواهرات میگی میخندی با اینکه مامانم وقتی اونا اونجان اصلا سمت اقایون نمیره شوهرخاله هام شنیدن اومدن دعوا که یا ثابت میکنی ما با زنت ارتباط داشتیم یا شکایت میکنیم صداشو ضبط کرده بودیم

حتی پول نمیده مامان من دندوناشو درست کنه 

هر هفته باید بریم پیک نیک مجبوریم بریم وگرنه دعوا میکشیم ساکت میریم ساکت برمیگردیم

فقط درسمو تموم کنم مستقل شم به مامانم می‌رسم نمیزارم دیگه این بهش چیزی بگم اشکال نداره اینم‌پیر میشه اون موقعست که انتقام همه کارایی که با منو مامانم کردو میگیرم الان قدرت دست اینه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رابطه مادر و پدر به شما ربطی نداره

شما وظایف فرزندیتو انجام بده

به مادرت هم کمک کن

اما حق ظلم کردن به پدرت رو نداری ولو ظالم باشه 

پرنده ای که مقصدش پرواز است،از ویرانی لانه اش نمی هراسد:)
رابطه مادر و پدر به شما ربطی ندارهشما وظایف فرزندیتو انجام بدهبه مادرت هم کمک کناما حق ظلم کردن به پ ...

اینکه مریضم کرده

اینکه تو سن ۲۰ سالگی کاری باهام کرد که حمله عصبی دارم

اینکه ۲۰ سالگی پیرم کرد شبیه ۳۰ ساله هام ربطش به کیه

بابای من باید عذاب بکشا باید جلو چشمم عذاب بکشه تا اروم شم

پس میده شوهر خاله منم اینجور بود آخرش با عذاب مرد

من همیشه میگم چرا اینجور ادما توی جوانی نمی میرن که خانوادشون اذیت نشن، خوب وقتی پیر بشن باز برای بچه ها و اطرافیان دردسرن

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
پس میده شوهر خاله منم اینجور بود آخرش با عذاب مرد

من همیشه میگم چرا اینجور ادما توی جوانی نمی میرن که خانوادشون اذیت نشن، خوب وقتی پیر بشن باز برای بچه ها و اطرافیان دردسرن

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
رابطه مادر و پدر به شما ربطی ندارهشما وظایف فرزندیتو انجام بدهبه مادرت هم کمک کناما حق ظلم کردن به پ ...

چرا؟

فکر کن بلد نیست محبت کنه مثل خیلی از آقایون قدیمی

فکر میکنه میبره شما رو پیک نیک و گردش، وظیفه خودشو به جا آورده

به فکر انتقام تو پیری بابات نباش چون خودتم یه روزی پیر میشی

بجاش مستقل شو هم به مادرت کمک کن هم به خودت و آیندت

اینکه تهمت زده به مادرت واقعا غیرقابل بخششه اما بسپر به خدا...

اینکه مریضم کردهاینکه تو سن ۲۰ سالگی کاری باهام کرد که حمله عصبی دارماینکه ۲۰ سالگی پیرم کرد شبیه ۳۰ ...

متاسفم و درک میکنم خیلی سخته 

اما باز هم دلیل بر ظلم نمیشه 

پرنده ای که مقصدش پرواز است،از ویرانی لانه اش نمی هراسد:)
من همیشه میگم چرا اینجور ادما توی جوانی نمی میرن که خانوادشون اذیت نشن، خوب وقتی پیر بشن باز برای بچ ...

دقیقا و متاسفانه تو فامیل نزدیک من دو نفر بودن که زنهای بیچاره شون از غصه مریض شدن و زودتر خودشون مردن برای همین به استارتر گفتم مواظب باش مامانت غصه نخوره