2777
2789
فکر کن بلد نیست محبت کنه مثل خیلی از آقایون قدیمیفکر میکنه میبره شما رو پیک نیک و گردش، وظیفه خودشو ...

بستگی داره چه پیک نیک و گردشی باشه.... همیشه جاهای خاصی و افراد خاصی که بابا میپسنده یا با آدم های پختلف گاهی با اون خانواده گاهی با این خانواده گاهی نطر سنجی درباره محل پیک نیک گاهی خانم مریضه حال نداره از خیر پیک نیک میگذریم و.....

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اینکه مریضم کردهاینکه تو سن ۲۰ سالگی کاری باهام کرد که حمله عصبی دارماینکه ۲۰ سالگی پیرم کرد شبیه ۳۰ ...

چجوری شما رو مریض کرده؟ دعوا تو خونه خیلیا هست...من یکی از دوستانم خواهرش طلاق گرفت اومد خونه شون با دوتا بچه...دوستم کنکوری بود رفت تو راه پله پشت بوم درس خوند...هر روز خونه شون دعوا و جنگ بین بچه های خواهرش بود اما خودشو قاطی دعواها نکرد کنکور داد رشته عالی قبول شد الان تو بهترین موقعیته... اخلاق بد دیگران رو بهانه نکنیم که ضررش فقط به خودمون برمیگرده عزیزم

بستگی داره چه پیک نیک و گردشی باشه.... همیشه جاهای خاصی و افراد خاصی که بابا میپسنده یا با آدم های پ ...

منظورم این بود که مشخصه پدر ایشون درکی از احساس بقیه ندارن و فکر میکنن پیک نیک که میبرن دیگه بهترین بابای دنیا هستن! دیگه درک نمیکنه که حس دیگران چقدر منفی هست به این قضیه 

من همیشه میگم چرا اینجور ادما توی جوانی نمی میرن که خانوادشون اذیت نشن، خوب وقتی پیر بشن باز برای بچ ...

میشه ی سوال بپرسم ما هردومون سنمون خیلی کمه

پسر عموم گاهی اوقات بهم میگه که زشتم و فلان

اما مثلا یجوری نگام میکنه

یجوری رفتار میکنه

دیشب موهام بیرون بود برگشت با یکم اخم گفت روسریتو بکش جلو گفت تورو دست من سپردن

یا ازش جلوتر راه میرفتم میگفت مثل آدم برو باهم راه بریم

یا یه پسره نگام کرد فکنم برگشت زیر لبی بهش فش داد

اما جلو خودم همش بهم میگه زشتم طوری کع واقعا اعتماد به نفس اومده پایین

یا میگه این دختره چه خوگشله و این چه دافه

چرا بنظرتون

جدی جدی گاهی اوقات میگه چقدر زشتی و فلان

منظورم این بود که مشخصه پدر ایشون درکی از احساس بقیه ندارن و فکر میکنن پیک نیک که میبرن دیگه بهترین ...

والا من با یه مرد مشابه دارم زندگی میکنم بسیار طاقت فرساست این خانم باید وجود مادرش رو اگه امکان داشت طلا بگیره... خیلی سخته خیلی هیچ ول خوشی ای نداشتن واقعا سخته 

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
والا من با یه مرد مشابه دارم زندگی میکنم بسیار طاقت فرساست این خانم باید وجود مادرش رو اگه امکان داش ...

میفهمم عزیزم از این مردها دور و بر منم فراوانه...ولی چاره اش انتقام و دعواهای شدید نیست..بعضی وقتا باید شرایطو پذیرفت و با ایرادات مرد کنار اومد یا رها کرد و جدا شد..خدا خودش کمکمون کنه...الهی دلت شاد بشه خواهرجان

میشه ی سوال بپرسم ما هردومون سنمون خیلی کمهپسر عموم گاهی اوقات بهم میگه که زشتم و فلاناما مثلا یجوری ...

نمیدونم عزیزم، بستگی به روحیه خودت داره، روحیه من نمیپذیره و سریع برخورد قاطع می کنم، خب بعضیا لذت می برن، ببین روحیت چطوریه، البته از من میشنوی حتی اگه علاقه ای در میون باشه، فکر ازدواج توی فامیل رو نکن

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
نمیدونم عزیزم، بستگی به روحیه خودت داره، روحیه من نمیپذیره و سریع برخورد قاطع می کنم، خب بعضیا لذت م ...

میگم چرا هی اصرار داره بگه من زشتم و فلان بعد بعثی دخترا میبینه میگه عجب دافیه و خوله

یعنی زشتم اینطوری میکنه

و چند تا دختر واقعا خوشگل فالو میکنه احساس میکنم زشتم