2777
2789
عنوان

بچه‌ها از این سرشورایی که تازه اومده تو بازار

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 23 پست
خودم اوردم‌خواستید بگیرید لوگوش بیضی زرد با بنفش گرتیس نوشته

سایتی هست بواسطه ی آن سفارش بدیم که مطمئن هم باشه؟

فارسی را پاس بداریم✨مشاور انسانیا هستم🥰 دورقمی هستم😍اکانت دست دونفرِ بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

استارتر از کجا می خوای سفارش بدی؟19 تومان خیلی خوب گفته

کانال آراکالا برای شهر یزده 

توی ایتا سرچ بزن میاد بالا

این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 
بیشتر ببینید
کانال آراکالا برای شهر یزده توی ایتا سرچ بزن میاد بالا

ممنونم عزیزم❤️

فارسی را پاس بداریم✨مشاور انسانیا هستم🥰 دورقمی هستم😍اکانت دست دونفرِ بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

منظورت ماساژور سیلیکونیه ؟

منم تازه سفارش دادم منتظرم برسه خیلی تعریف کرده بودن ازش

هم واسه پاکسازی تمیز تر سره هم ماساژ 

گمان میکنم نه دوست کسی ام و نه دشمن کسی و نه محبوب کسی ؛ تقریبا هیچ نوع رابطه ای با انسان ها ندارم.❌

منظورت ماساژور سیلیکونیه ؟منم تازه سفارش دادم منتظرم برسه خیلی تعریف کرده بودن ازشهم واسه پاکسازی تم ...

آره 

از کجا سفارش دادی، چند؟ 

این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 
بیشتر ببینید