2777
2789

تو تاپیکای قبلیم جریان کاملش هست راجب جاریم

کلی اذیتمون کرد و جلو همه مارو خورد کرد

منم بعد چن مدت به نامزدم که کل پیجای جاریمو فالو

داشت گفتم آنفالوش کنه که گفت من باهاش لج نیستم

و مشکلی باش ندارم(منظورش این بود که فقط من باهاش لجم)درکل خودشو ازمن جدا کرد در صورتی که کلی بمن بی احترامی کرده بود جاریم هم بمن هم به اون....

که سرهمین قضیه که گفت هیچوقت آنفالوش نمیکنم

بحثمون شد منم داشتم حرف میزدم دیدم جواب نمیده گوشیو قطع کردم بهش کلی پیام گلایه دادم که بازم جواب نداد...

بعدش زنگ زده بود به مامانم ازمن ایراد گرفتن و گلایه کرد 

که مامانمم تاحدودی ازم طرفداری کرده بود

(بچها اینم بگم که تو همه بحثا هروقت می‌رفت پیش مامانم 

مامانم اینجوری نبود که درنظربگیره من دخترشم و فقط بخواد ازمن طرفداری کنه بیشتر منطقی صحبت میکردو سعی میکرد آشتیمون بده) اینم چون ازمن طرفداری کرده بود گوشیو رو مامانم قطع کرده بودمامانمم دلخور شده بود از کارش...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شوهرت خیلی زود میفهمه که شما دوتا در واقع یه نفرید و هرکی به شما توهین کنه به اونم کرده فعلا کلش باد داره ولی بالاخره پشیمون میشه

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن

از الان سعی کن خودت تک نفری به حساب قوم شوهرت برسی هرچقدرم بد باشن اخرش اون هم خونی شون نمیزاره تلافی کنه

هیچ وقتم اختلافات تون رو نزارید به جز خودتون کسی حل بکنه

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!

دیگه بعد از این ماجراها فرداش رفتم دیدم آنفالوش کرده

منم چیزی نگفتم دیگه از اون ببعدم هیچ سراغی از من نگرفته الان آخر هفتس و همیشه آخر هفته ها میومد ولی اصلا هیچ خبری ازش نیست و تقریبا ۳. ۴ روزه که قهریم

خب ولش کن سعی کن مشکل شخصی خودتو با بقیه به کسای دیگه ربط ندی 

چون اوضاع بدتر میشه فایده نداره الان هم اعصابت از جاریت خورده هم از شوهرت الان خوب شد؟

اول ازتون میخوام برای رسیدن به خواسته ام دعااا کنید 🤍دختر زمستان ❄عاشق دریام عاشق آرامش دریاممم نهنگ تنها موجود مورد علاقه منه🐋عاشق قدم زدن زیر بارونم بپرم برقصم بگردم و لباسام کثیف بشه 😅دیگه عاشق گلم ذوق مرگ میشم یکی بهم گل بده 🌹از بی توجهی بدم میاد چون خیلی بهم بی توجه ایی شده تا حالا به هیچکی بی توجه ایی نکردم 🙃عاشق موهای بلندم موهای منم بلنده ولیییی دوس دارم بلند تر باشه 😅عاشقققققق نی نی ا مخصوصاااا دوقلو مخصوصا پسر دختر باشن اوخدااااا بخورمشون🥺😍۱۴۰۴ قراره بهترین سال زندگیم باشه اومدن عشقم عقدم و خیلی اتفاق هاش شاد دیگه😅زن داداشمو خیلی دوسش دارم واقعاااا لایق خوشبختی میشه دعااا کنید کار داداشم جور بشه زندگیشون قشنگ بشه🥺خواهرزاده هام عشقمن دنیامن زندگیمن دوسشون دارم عشق های خاله 😘😘😘خواهرام هم درد گرفته ها خیلی با هم خوبن من موندم وسط شون یبار نشد منو ببینن 😅🙃راستی من یه دنیای خیالی بل یه خانواده خیالی و یه شوهر خیالی دارم که خیلی خر پولن🤣🤣🤣 تنها راه اتصال من به اونا فقط آهنگه 😅تنها کسی که باهاش حرف میزنم خودمم خودم هم به خودم راه حل نشون میدم و خودمم خودمو آروم میکنم 🤦‍♀️🤦‍♀️

بیشتر ببینید

ولکن چند وقت محل نده

زنگم زد

بگو باید یه تجدید نظری بکنم حتما بهم فرصت بده و ارتباط رو کم کنیم

بعدم مگه خالیه بازیه

زرت زرت زنگ بزنه مامانت

بچه بازیا چیه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

با توجه به تاپیک قبلت حس میکنم واکنش های هیجان انگیز زیاد نشون دادی که شوهرت حق رو به تو نمی‌ده و به جاریت میده شاید اگه یکم سیاست نشون میدادی و کار خودتو میکردی شوهرت با ذاتش بیشتر آشنا میشد که همچین خوش نیت هم نیست

دیگه بعد از این ماجراها فرداش رفتم دیدم آنفالوش کردهمنم چیزی نگفتم دیگه از اون ببعدم هیچ سراغی از من ...

پیام بده بهش قهر زیاد سردی میاره

اول ازتون میخوام برای رسیدن به خواسته ام دعااا کنید 🤍دختر زمستان ❄عاشق دریام عاشق آرامش دریاممم نهنگ تنها موجود مورد علاقه منه🐋عاشق قدم زدن زیر بارونم بپرم برقصم بگردم و لباسام کثیف بشه 😅دیگه عاشق گلم ذوق مرگ میشم یکی بهم گل بده 🌹از بی توجهی بدم میاد چون خیلی بهم بی توجه ایی شده تا حالا به هیچکی بی توجه ایی نکردم 🙃عاشق موهای بلندم موهای منم بلنده ولیییی دوس دارم بلند تر باشه 😅عاشقققققق نی نی ا مخصوصاااا دوقلو مخصوصا پسر دختر باشن اوخدااااا بخورمشون🥺😍۱۴۰۴ قراره بهترین سال زندگیم باشه اومدن عشقم عقدم و خیلی اتفاق هاش شاد دیگه😅زن داداشمو خیلی دوسش دارم واقعاااا لایق خوشبختی میشه دعااا کنید کار داداشم جور بشه زندگیشون قشنگ بشه🥺خواهرزاده هام عشقمن دنیامن زندگیمن دوسشون دارم عشق های خاله 😘😘😘خواهرام هم درد گرفته ها خیلی با هم خوبن من موندم وسط شون یبار نشد منو ببینن 😅🙃راستی من یه دنیای خیالی بل یه خانواده خیالی و یه شوهر خیالی دارم که خیلی خر پولن🤣🤣🤣 تنها راه اتصال من به اونا فقط آهنگه 😅تنها کسی که باهاش حرف میزنم خودمم خودم هم به خودم راه حل نشون میدم و خودمم خودمو آروم میکنم 🤦‍♀️🤦‍♀️

بیشتر ببینید
از الان سعی کن خودت تک نفری به حساب قوم شوهرت برسی هرچقدرم بد باشن اخرش اون هم خونی شون نمیزاره تلاف ...

چه همخونی شوهرش و جاریش دارن ؟

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن

داستان درست نمیدونمولی مردا هیچ وقت وارد بحث ها و دعواهای زنونه نکنید

ولی جاریم شوهرشو وارد بحث کرده بود در صورتی که من هیچ مشکلی با جفتشون نداشتم و همیشه احترام میذاشتم بهشون 

من تنها درخواستم از نامزدم همین بود 

عزیزم، به نظر میاد که مشکلتون خیلی پیچیده شده و باید بیشتر از این که به رفتارهای طرف مقابل توجه کنی، به نیازهای خودت فکر کنی. این که نامزدت بی‌احترامی کرده و احساس می‌کنی بهت توجه نمی‌کنه، مسئله‌ایه که باید صادقانه باهاش صحبت کنی. ممکنه که نیاز به یه مکالمه جدی و آرام باشه که به وضوح احساساتت رو بیان کنی. یادت باشه که در هر رابطه‌ای احترام متقابل خیلی مهمه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

بیشتر ببینید