2777
2789
عنوان

خیلی گرمه بابام کولر نمیزنه میگه زوده

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 65 پست

[QUOTE=377587493]خدا نکنه عزیزم ...بیستونم ..[/QUOTE بسلامتی گل ایشالا همیشه زنده باشی و سلامت💖

🔴درخواست ندید پلیییز،مخالفی ریپ نزن کاربر عزیز😃،نینی سایت شاید گاهی انرژی منفی بده اما برای من جای جالبیه، جاییه که خانوما کنار همن و از هر درس سخنی میگن،کاربرای اینجا بجز یه تعداد محدودی قلب سفیدی دارن و صمیمانه کمکت میکنن، و من همه کاربرارو به جز همون تعداد محدود دوست دارم🤌😁💗

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

متقابلاً

😍💋

🔴درخواست ندید پلیییز،مخالفی ریپ نزن کاربر عزیز😃،نینی سایت شاید گاهی انرژی منفی بده اما برای من جای جالبیه، جاییه که خانوما کنار همن و از هر درس سخنی میگن،کاربرای اینجا بجز یه تعداد محدودی قلب سفیدی دارن و صمیمانه کمکت میکنن، و من همه کاربرارو به جز همون تعداد محدود دوست دارم🤌😁💗

بیشتر ببینید
آره شاید ولی در کل اب ‌‌‌‌‌‌‌و هواشو دوست دارم خود مردم جنوبم دوست دارم خیلی مهربونن🥲💗

اب و هواش اصلا جالب نیست ۹ ماه از سال گرمه تقریبا بقیش هم معتدله

ممنونم شما لطف دارید خوبی از خودتونه

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
شمال نه، چهار محال و بختیاری ایم،اینجا فقط اواخر بهار و تابستون واقعا هوا گرم میشه،بازم نسبت به شهره ...

سمت شما هم خوبه تابستونا هم قابل تحمله اینجا که ما زندگی میکنیم تابستونا میمیریم از گرما و شرجی ینی اینقدر گرما میکشیم زمستون برامون مثل بهشته

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
اب و هواش اصلا جالب نیست ۹ ماه از سال گرمه تقریبا بقیش هم معتدلهممنونم شما لطف دارید خوبی از خودتونه

آره شنیدم میگن تا شب یلدا کولر روشنه

عزیزید💗

بیشتر ببینید