2777
2789
عنوان

شما موضعتون درباره عروس پرو چیه

2341 بازدید | 123 پست

زن داییم مرزهایی بی شعوری رو رد کرده 

مثلا خونه مادربزرگ شب می خوایم بخوابیم مثل بلانسبت یه... وسط خونه می خوابه می خوای رخت خواب پهن کنی به خودش زحمت نمی ده گوشه بخوابه بقیه نمی تونیم بخوابیم چون خانوم بد خوابیده 

میاد می شینه چند روز دست به سیاه و سفید نمی زنه یه استکان این ور اون ور کنه!!

یه بار خیلی کار داشتیم و گفتیم ناهار تو درست می کنی ؟ گفت نه!!!

دیشب داشتیم کلی سبزی پاک می کردیم خدا شاهده دست به سبزی نزد اخر کار یه پلاستیک برداشت سبزی پاک کرده رو ریخت داخلش برداشت رفت 

اینقدر زورمون اومده مثل تاپاله ای هست 

اعصابمون بهم می ریزه .

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تو با این سن چرا باید قاطی بحث غیبت و خاله زنکی بزرگترا باشی؟ زندایی که عروس تو نیست

بذار اونی که عروسش ایشونه غصه‌شو بخوبه

درگیر چیزای خوب خوب باش

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیشتر ببینید

توی جمع محلش ندین بخصوص وقتی داییتون اونجا نیست. کلا تحویلش نگیرید هرچی حرف زد خودتون جدا باهم حرف بزنید بذارید حرف این بماسه توو دهنش.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
بیشتر ببینید

وای عین زندایی نکبت منه

خونه بابابزرگم انگار ماله اونه هرجا میریم دنبالمون میاد زنیکه انثدم پشتمون حرف‌میزنه

من و ابجیم که بهش محل نمیدیم تا ببینیم چی میشه

تو با این سن چرا باید قاطی بحث غیبت و خاله زنکی بزرگترا باشی؟ زندایی که عروس تو نیستبذار اونی که عرو ...

عزیزم وارد زندگی ما هست قاطی بزرگ ترا چیه ؟ من تو پریودی جلوش خم و راست بشم خانوم بشینه اونم چند روز چند روز

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 
بیشتر ببینید

خوب شما کارای مربوط به ایشون رو انجام ندین ..مثل همین جا انداختن برای خواب .‌بزارید بشقابش رو خودش برداره بهش بگید بردار ..

البته میتونید به داییتون تذکر بدید که دوستانه بهش این حرفا رو بزنه

چی میشد اگه به خدا میگفتم یا اونو بم بده یا جونمو بگیر 

من بودم همون موقع کیسه سبزی رو می گرفتم از دستش می گفتم بگرد برا خودت مستخدم پیدا کن سبزی می خوای بر ...

خیلی پرو پرو اومده پر کرد رفت 

کلی سبزی خریده بودیم چند ساعت نشستیم پاک کردیم که خشک کنیم 

بیشتر ببینید
عزیزم سبزی پاک کردن وظیفه ی عروس نیست اینکه بد میخوابه رو میتونستید بهش تذکر بدین

بلانسبت گوه می خورد برمی داشت می رفت 

وظیفه ما هم خریدن سبزی و پاک کردنش واسه عروس نیست می خواست می رفت می خرید پاک می کرد

بیشتر ببینید