سلام وقتتون بخیر من30 سالمه همسرم 40 سالشه یه پسر 6 ساله هم داریم فعلا حوصله بچه بعدی نداریم همسرم که میگه اصلا یه دونه بسه ولی منم 50 50 هم میخوام یکم از بچه داری فاصله بگیرم و میخوام برم توی دانشگاه لیسانس بخونم بعد توی 35 سالگی اینا دومی رو باردار بشم و یک دلم تنگ بشه برای بچه داری نظرتون چیه؟
به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
شکر فرزند داری و تمام شد رفت بزار اون به مستقل کافی برسه و درک وشعور کافی برسه بعد بچه دوم بیار
من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..
جایی رو پیدا نکردم نظرمو بگم تا اینکه اومدم اینجا.منزوی گوشه گیر زود رنج،من همون بچه باهوش ته کلاسم که کسی باهاش دوست نبود.با این کاربری میخوام خودخودم باشم (درحال تلاش برای بهبود عزت نفس و ترمیم تروماهای زندگی ام اگه حرفی زدم که ناراحت شدید معذرت میخوام ).. برای شادی روح اونی که توذهنمه صلوات میفرستی؟مث خودم تنها بود و تنهام مرد 💔