2777
2789

همونجا که بریدی و شیطون هم از این موقعیت سو استفاده می‌کنه و می‌ره تو وجودت تا اینکه کفر میگی ،همش میگی چرا من 

یجاهایی همه ولت میکنن ،فکر میکنی تنها و بی کس ترینی 

تا اینکه مثل بچه ی تخس و لوسی که به مامانش پناه می‌بره به خدا پناه میبری ،خدا بغلت می‌کنه تا آروم بگیری

بهترین حس دنیاست..خدایا شکرت که عوض تمام آدمایی که دوسم نداشتن دوسم داری هوامو داری و نمیزاری بیراهه برم

یکی تو سایت بهم گفت 

چرا اسم کاربریت اینه وقتی زندگیت داغونه 

ذهنم درگیر شده از اون موقع 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یکی تو سایت بهم گفت چرا اسم کاربریت اینه وقتی زندگیت داغونه ذهنم درگیر شده از اون موقع

طبق نوشته ای که نام کاربریته اگه خدا رو تو زندگیت بارها دیدی چرا به شک افتادی و ذهنت درگیر شده؟!

طبق نوشته ای که نام کاربریته اگه خدا رو تو زندگیت بارها دیدی چرا به شک افتادی و ذهنت درگیر شده؟!

اینکه این همه دوستم داره چرا زندگیم داغون شده ؟

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید

نمیدونم مشکلت چیه امیدوارم به زودی حل میشه ..

بعدشم مگه امام حسین و امام علی و حضرت فاطمه رو دوست نداشت؟ چرا مصیبت کشیدن ؟

امتحانه منم یبار امتحان کشیدم ولی رفوزه بیرون اومدم بپا مثل من نشی 

بخدا توکل کن این روزا هم میگذره

نمیدونم مشکلت چیه امیدوارم به زودی حل میشه ..بعدشم مگه امام حسین و امام علی و حضرت فاطمه رو دوست ندا ...

تا یادم میاد درد بوده و درد 

چیزی نموند که نکشیده باشم 

گاهی میگم کاش منو میکشت زجرم نمیداد 

بیشتر ببینید
تا یادم میاد درد بوده و درد چیزی نموند که نکشیده باشم گاهی میگم کاش منو میکشت زجرم نمیداد

مشکلت چیه عزیزم 🥺

حل میشه همه چییی مرگه که علاج نداره 

برای زندگی هزار تا راه هست

صوت های محمد شجاعی پیدا کن گوش بده 

شیطان شناسی

باران رحمت 

روانشناسی قلب و .....

یا بگرد ببین کدومش بیشتر نیاز داری، واقعا حس خوبی به ادم میده،حرفاش خیلی روح ادمو نوازش میکنه

کتاب نسل سوخته بر اساس واقعیته دانلود کن بخون

باز هم اتفاقی دیدمتون بازم برام دعا کنید 🙂