2777
2789
عنوان

شما دخترکوتاه از نظرتون جذاب نیست 158

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 50 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این چه حرفیه جنس مخالف هم سلیقه های متفاوت دارهیکی بلند دوست داره یکی کوتاه

معلومه خب 

هر کس یه سلیقه داره 

ولی با توجه به فضای مجازی گفتم که همه میان میگن کوتاه و این ترفا باشه وگرنه که برا همه صادق نیست گل

شما خودتون واقعا چقدر هستین راست ها

۱۶۷

دختر پسرعمه م هم قد شماست شایدم کمتر

انقدرررر ذوق میکنم میبینمش ، هربار امکان نداره بغلش نکنم شانه شو یا سرشو نبوسم حتی وسط خیابون

بغلی ها یک عشقی هستن که حد نداره 😍😍😍

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

بیشتر ببینید
نه دختر ۱۵۸ قدش کوتاه نیست خانواده شوهرم اکثرشون دختر قد بلندن انگار هیکل پسرونه دارن من خوشم نمیاد

اره دقیقا

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

بیشتر ببینید
معلومه خب هر کس یه سلیقه داره ولی با توجه به فضای مجازی گفتم که همه میان میگن کوتاه و این ترفا باشه ...

مشکل اینجاس ما همیشه پیامایی رو میبینیم که اذیتمون میکنه

من خودم قدم کوتاهه ولی پیامایی یادم میمونه که بد میگن ازش

ولی یه نگاه به اطرافیانت کنی متوجه میشی واقعیت چیه

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
مشکل اینجاس ما همیشه پیامایی رو میبینیم که اذیتمون میکنهمن خودم قدم کوتاهه ولی پیامایی یادم میمونه ک ...

اره مرغ همسایه غازه عزیزم 

به ادم احساس ناکافی بودن میدن

چهرم خوبه و اندامم جذابه و همسرم هم چیزی نگفته ولی خودم حس بدی دارم یعنی ریزه میزه بودن زشت نیست؟ خو ...

نه واقعا اگر تناسب اندام داشته باشی اصلا زشت نیست

من۱۶۵ ام

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡

اره کوتاهی البته ناراحت نشی دیگه هرکی یه جوره 

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
بیشتر ببینید

سلام عزیزم چرا اعتماد به نفس نداری قدت خوبه گلم خودتوبا بقیه مقایسه نکن خودتو دوست داشته باش😘منم قدم ۱۵۸ یعنی عاشقشم دوست نداشتم بلند باشم تازه با اینکه همسرمم قدش بلنده وکلاخانوادشون بالای ۱۸۰ هستن 😁  ولی خیلی قدمو دوست دارم 😍اندام هم البته مهمه.

آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی