2777
2789
عنوان

دعا کنید شوهرم باهام آشتی کنه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1258 بازدید | 91 پست

صحبت کن باهاش ولی بامنطق.......بگوزندگیتو دوس داری بهش بگو دوسش داری ....بگو فقط از روی ناراحتی حرفایی زدی وازکوره دررفتی.....هرطور شده دلش رونرم کن ورفتارتو تغییربده.

مهم تروباارزش ترازخودم تواین دنیاچیزی هس!

توهمراهش نیستی مقابلش ایستادی.........اونم باهات مقابله میکنی.......توبزرگتربن نیازشو میتونی بر اورده کنی.......هیچ کس درحدتو بهش نزدیک نیس حتی مادرش......قدرتشو داری بهترین بشی براش .ولی باارامش باسیاست باازخودگذشتگی.خواستی میتونم کمکت کنم زندگیتوبهترکنی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزمدیدم که میگمدقیقا عین همین رو دیدمفقط شغل هاشون فرق می‌کردببین هم میخوان پول ندن و دیگه غر نشن ...

بله شوهر منم همینه ولی خساست انقد بهش غالب شده ک اول به گزینه پول درآوردن فک میکنه بعد ک دعوامون میشه فکرش عوض میشه... 

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔
لطفابگو چطور پیش قدم شدی اگرمایلی

منم ب خاطر بدی هاش اخم کرده بودم و اصلا صحبت نمیکردم غذا درست میکردم ولی نمیاوردم بیشتر تو اتاق میموندم ک نبینمش ولی وقتی خاستم آشتی کنم شب کنارش خابیدم ولی همونطور ک پشتش بهم بود تا صبح ی کلممم حرف نزد ناهار آوردم گفتم بیا سر سفره یک وعده اومد وعده بعدی نیومد دید ک باهاش خوبم بدتر شد ک بهتر نشد منم برگشتم ب فاز اول 

توهمراهش نیستی مقابلش ایستادی.........اونم باهات مقابله میکنی.......توبزرگتربن نیازشو میتونی بر اورد ...

با تموم وجود احتیاج دارم یکی راهنماییم کنه  بله منم بی مشکل نیستم😔😔😔

عزیزم همسرمنم یکیه لنگه همسر تو.شروع میکنع به قهر تا نچزونه دست بردارنمیشه منم نقطه ضعف اونو میدونم ...

ممنونم عزیزم این شوهر من نقطه ضعفش فقط پدر مادرش اونام آدمای درستی نیستن مدام بین ما جنگ راه ميندازن اینم ازونا طرفداری میکنه من باز خونم به جوش میاد نمیتونم با خانوادش خوب باشم چون فقط ازشون بدی دیدم حتی وقتی خوبی کردم

اینجا بچه های مردم زیادن

اگه خواسی درخواست بده بگم

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بیشتر ببینید
ایشون خیلی وابستگی دارن خوب پس برایچی زن گرفتین؟عزیزم اشتباهتو ببپذیر کارهایی که به صلاح هست رو انجا ...

میگه من فقط با خانوادم میرم مسافرت حالا یا سالی یک بار یا سه بار منم میگم اگ ی بار اونارو میبری ی بارم با منو بچم یا خانواده من برو میگه نخیر من فقططططط با اونا میرم همه این هشت سال هم با اونا رفت چهارسال دوران عقد هم همینطور با پیر مرد پیرزنا میرم مسافرت سر سفره اونا میشینم معذبم مادرش همش بهم گیر میده شوهرمم کلا آدم بی توجه دور من نمیاد ن میگه پاشو دوتایی بریم ی قدمی بزنیم ن میگه چیزی احیاج داری یا نه..... 

ببین الان ک یه ماه طول کشیده قهرتون اول ازراهیک میگم وارد شو بعد بشین باهاش منطقی حرف بزن ولی اول با ...

اگه اینبار کوتاه اومد صحبت میکنم ولی اصلا حرف زدن با این مرد بلد نیستم بس ک حق به جانت دهنم بسته میشه..... 

نترس بذار حرفاشوبزنه ببین چی توذهنشه شاسد واقعا مشکل جدی باشه....ب جای گارد گرفتن دقت تو دعواهاچی می ...

میگه تو ب هنین کم خرج کردن من عادت کن به این تنهایی تو خونه ب اینکه اهل مهمونی و مهمونی گرفتن نیست به اینکه واجب نیست حتنا سالی حتی ی مانتو بخری میگه تا وقتی پاره پوره نشده استفاده میشه میگه شیر گوجه خیار تنقلات واجب نیس همین ک برنج و مرغ و روغن می‌خره من دم نزنم دیگه چیزی ازش نخوام میگه هر هفته برو خونه مادرم و خونش تمیز کن یا کلا ته دلش میگه باید با اونا زندگی کنیم با اینکه دوتا داداش و سه تا آبجی داره میگه فقط من میخوام ب پدرم برسم من چون با این شرایط خساست کنار نمیام گفتم سالن بزنم و خومو دل خوش کنم دیگ ازش پولی نخوام تا باعث دعوامون بشه این موضوع

اینجا بچه های مردم زیادناگه خواسی درخواست بده بگم

عزیزم اگرمنظورت بامنه.......باراهکارهای شما زندگیش تغیری نمیکنه چندساله داره باهمین روشهای شما زندگی شو میچرخونه ک وضعیتش اینه.......احترام بذارین همیشه حرفای خودتون درست نیس دیگران هم درخودشون فکرمیکنند......فقط ببین کی بهترین حرف رومیزنه .برای نجات زندگی ایشون.موفق باشی🌹

میگه تو ب هنین کم خرج کردن من عادت کن به این تنهایی تو خونه ب اینکه اهل مهمونی و مهمونی گرفتن نیست ب ...

عزیزم....خیلی فکر کن روی زندگیت .باهمه سختی های زندگیت..قبول کن توم خیلی خوب مدیریت نکردی سیاست کمی داشتی