2777
2789
عنوان

دعا کنید شوهرم باهام آشتی کنه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1111 بازدید | 91 پست
با تموم وجود احتیاج دارم یکی راهنماییم کنه بله منم بی مشکل نیستم😔😔😔

من راهنمایی ت میکنم .یه بارم راه منو امتحان کن....من حرفم طلاق نیس من حرفم اینه تاجایی ک میشه تغییرکن وزندگیتوبساز...من حوصله قانع کردن هیچ کس روندارم افکارشون تواین سایت برام قابل احترامه ولی وقتم رونمیذارم هم مسیرمن بشن......خواستین درخواست دوستی بدین درحدتوانم کمک میکنم.♥️

مهم تروباارزش ترازخودم تواین دنیاچیزی هس!

دقیقا میگه من مردم جوونم خوشگلم پولدارم زن ریخته برام تو نباشی یکی دیگه

میدونم سخته 

ولی یکبار گارد وغرور نداشته باش وقتی اناراحتی همین جمله روبهت گفن....

درجواب این حرف باخنده بهش بگو فعلا من ازهمه ی ازاون زنها خوش شانس ترم وجلوترم......بعدم برو تو تاقت ببین چی میشه چی میگه

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

منم ب خاطر بدی هاش اخم کرده بودم و اصلا صحبت نمیکردم غذا درست میکردم ولی نمیاوردم بیشتر تو اتاق میمو ...

کاش وقتی پشتش بهت بود یه کلمه میگفتی من عاشق تو زندگیم هستم فقط نمیدونم چیکارکنم مرد زندگیمم ازم دلخوره......میدیدی رفتارش چیه.......کاش انقدسریع نری فازاول یکم صبوری کنی.

تاپیکهای گلبوته خانوم روهم بخون لطفا ببین چقدتغییرکرده برای زندگیش......شماهم تغییرکن حداقلش اینه اگه همسرعزیزتم درست نشه خودت میشی یک زن قوی تر لطفا بخون

عزیزم اگرمنظورت بامنه.......باراهکارهای شما زندگیش تغیری نمیکنه چندساله داره باهمین روشهای شما زندگی ...

منم منظور ایشون اصلا نفهمیدم

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔
کاش وقتی پشتش بهت بود یه کلمه میگفتی من عاشق تو زندگیم هستم فقط نمیدونم چیکارکنم مرد زندگیمم ازم دلخ ...

گفتم اگه برم خیلی دلتنگت میشم گفتم اصلا دوسم نداشتی اصلا دلتنگم نمیشی جوابمو نداد ی عمره بی محلی دیدم 

تاپیکهای گلبوته خانوم روهم بخون لطفا ببین چقدتغییرکرده برای زندگیش......شماهم تغییرکن حداقلش اینه اگ ...

باشه گلم ممنونم ک برام وقت میزاری

عزیزم....خیلی فکر کن روی زندگیت .باهمه سختی های زندگیت..قبول کن توم خیلی خوب مدیریت نکردی سیاست کمی ...

درسته هیجا برام خونه خودم نمیشه..  

اسی چه خبر؟ آشتی کردی؟ در آرایشگاه را باز کرد؟

سلام عزیزم نه هنوز قهره من هر تلاشی میکنم بی فایدست با اینکه اون دعوا رو بزرگ کرد..... آرایشگاه همچنان قفل نمیدونم چی میشه